POŻEGNANIE...

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
kcpwwa

Odp: POŻEGNANIE...

Post autor: kcpwwa »

Nie wyytykajac palcami ale dla kumatych:  :P 3 i 8 post pode mna swiadczy o tym ze jednak cos jest na rzeczy. Wkret nie byl bezcelowy :P troche mi zaszumialo dzisiaj, ale po kilku bro "wyostrzyl" mi sie dowcip, nie gniewaj sie Forza_Michal,ze w ten sposob zasmiecilem forim bo stworzulem jakas dyskujse ;)  :-D

RoB'ku ,od wrzesnia przechodze na cal etat,wiec i kasa powinna sie zalezc. teraz nie bedzie przebacz,pojade, jesli tylko znow nie rozbije samocjodu. pozdro.
L'jarro, nie jestem kopia,jestem nietuzinkowym oryginalesm :)

PS. jednak wciaz jeszcze jestem kibicem Ibnteru,bo Maicon zostaje  :P

PS2 dzieki wszuystkim za zyczenia,pzdr!
Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 01:12 przez kcpwwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Jest tak jak myślałem... członkowstwo FDP zobowiązuje.

My się osobiście nie znamy, bo byłem na pierwszym zlocie co prawda tylko chwilę, a Ty na kolejnych. Wtedy nie było jeszcze FDP...
Musisz mi przyznać rację, że poczuć tę atmosferę kibicowską, zobaczyć tylu ludzi jednej 'religii' tyle barw klubowych to bezcenne uczucie i nie zapomina się tego...

Tak nawiasem spóźnione ale szczere.. Najlepszego życzę...
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

dzielik pisze: kacap ciebie to chyba jeszcze główka boli po naszym spotkaniu pierwszego stopnia na zlocie:)
Dzielik, a nie miałeś Ty tego spotkania pierwszego stopnia z Cupkiem? :P kcp'a chyba nie było na zlocie, a jak był to musiał chyba przybyc w mą cieżką noc... ^^ :P
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
dzielik

Post autor: dzielik »

Ty to masz jednak łeb:) Oczywiście, że z Cupkiem. Wygląda na to, że mi jeszcze doskwierają efekty tego starcia;p
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
dani7

Post autor: dani7 »

kcp_wwa pisze: Jako że dziś FC Barcelona podała oficjalny komunikat o wymianie IbrahimovicEto'o+ Hleb zmuszony jestem pożegnac się z Wami wszystkimi.
Powód jest prosty. Z Interu odszedł król, który był dla mnie całą tą drużyną. Nie jestem więc w stanie kibicowac zespołowi pozbawionemu tego zawodnika.
Tym samym, z dniem dzisiejszym stałem się kibicem FC Barcelony. Jak się domyślam, wielu z Was wytknie mnie palcem i powie: "sezonowiec", ja powiem im,że nie są w stanie pojąc, jak wielkim zawodnikiem jest Zlatan Ibrahimovic i tym właśnie się kompromitują. Za takimi napastnikami poprostu wypada podążac, niczym rzep na psim ogonie.
Miło było,ale się skończyło. Pozdrawiam wszystkich userów FCInter.pl, mam nadzieję,że niektórych co mądrzejszych spotkam na portalu FC Barcelony.
Forza Inter, Forza Barca!
Sorka wymazuje tamto. Przeczytałem już 1 post na 3 stronie ;) Ale po co stwarzać ten temat? Byłbyś hardcorem, gdybyś tak postąpił jak napisałeś  :P
Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 11:04 przez dani7, łącznie zmieniany 1 raz.
Globus

Post autor: Globus »

Post Kacapa mnie delikatnie rozśmieszył ale jak przeczytałem co odpisał Baszczu to poległem  :lol:
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Baszczu

Post autor: Baszczu »

Zdarza się  :lol: Po czasie sam z siebie mam ubaw  :lol2:
Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 21:52 przez Baszczu, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ