Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
Paru

Odp: Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie

Post autor: Paru »

Miałem już pisać co się może stać, ale podtrzymam to co napisał Shady. Nie jestem upoważniony do pisania takich rzeczy. Koniec tematu.
pabloos6
Kontakt:

Post autor: pabloos6 »

Obrazek
ardiano88

Post autor: ardiano88 »

Dawna mnie tu nie było ale co tam :P

Jak widać ludziom ze związku oraz ITI marzy się powrót do lat świetności poprzedniego ustroju. Kolejny strzał w stope ITI. Teraz wystarczy tylko czekać aż te debile zrobią kolejny idiotyczny krok i zrażą do siebie resztki swoich zwolenników, o ile w ogóle jeszcze jacykolwiek pozostali.
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
BoLoNsKi

Post autor: BoLoNsKi »

ObrazekObrazekObrazek
Minister

Post autor: Minister »

I tak te komuchy zrobia swoje.W poslsce jest a może raczej będzie to samo.Nie ma teraz takiej siły która by to wszystko zatrzymała.Wszyscy chcą brać przykład z żałosnych Anglików,którzy siedzą na dupach jak w teatrze.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Paru

U Nas nigdy nie zrobią drugiej Anglii. My kibice do tego nie dopuścimy !
Minister

Paru to właśnie ,,kibicę'' zrobią Anglię.Tylko czekać aż za jakiś czas jakiś piknik wytoczu komuś proces,że ten zasłaniał mu widok boiska!Owszem takich pikników na razie jest mało  ale prawdziwy wysyp nastapi po Euro.Prostym przykładem klubów,które w zapartę starają się zrobić nam tutaj Wyspy jest Legia i Motor.Nie wiem jak sytuacja wygląda w Motorze dogłebnie ale wiem,że jest nie ciekawie za to w Warszawie jest istna tragedia.
a geje do obozów pracy!"
kjuska

Post autor: kjuska »

Piłka nożna dla kibiców !!!  Pikniki co ciągle narzekają na wszystko to że zasłaniają to że ktoś przeklina powinni kupić sobie Cyfre + i oglądać mecze w domku. Albo iść na VIPy. A nie przychodzi taki dziad jeden z drugim i ciągle zrzędzi.
Against Modern Football
Obrazek
Paru

Jak jakiś piknik wytoczyłby proces komuś o to, że zasłania mu widok to wtedy było by piekło na stadionach. Wszyscy staraliby się wtedy o powrót pięknych lat 90, które znam tylko z opowieści.
Minister

Istne piekła będzie jak ktoś z kibiców dostanie zakazstadionowy za stanie tak jak jest to  w Anglii.Wspomnicie moje słowa po Euro jak nasi ulubieni działacze zacznał starać sie rozstawić wszystkich po kątach :D
a geje do obozów pracy!"
Shady

Post autor: Shady »

Przecież stojące osoby zasłaniają widok. Jak ktoś chce poskakać to niech idzie na imprezę. Równie denerwujące są flagi i oprawy bo też zasłaniają grę piłkarzy. W końcu jak zapłaciłem za bilet to chcę i mam prawo widzieć co się dzieje na murawie. Do tego jeszcze wszechobecni na polskich stadionach pseudokibice... tacy ludzie niszczą piękno futbolu!
Ostatnio zmieniony 20 sie 2009, 18:38 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
I(1)N(9)T(0)E(8)R

Post autor: I(1)N(9)T(0)E(8)R »

Michał na Motorze ma się to tak, że My kibice do tego nie dopuściliśmy żeby jakie kolwiek karty były i wyglądało to tak, że przed meczem wypełniało się formularz i wchodziłeś. Nie :roll:którzy takie formularze wypełniali po kilka razy np: ja tyle, że za każdym razem inny PESEL pisałem i być może taka karta czeka na mnie w klubie ze złymi danymi :lol:
Obrazek
Minister

Ale jak by nie było problemy macie.Wiem,że nawet chyba jeden mecz odpuściliście i zrobił się mały protest z pustymi trybunami :D

Shady a Ci co :P ?
a geje do obozów pracy!"
Shady

Podpuszczam :P
Minister

Shady=BAN.

Pierwsza myśl podpuszcza.
Druga to  jakiś jego znajomy napisał.
Trzecia najgorsza-Oszalał.
:D

Ulżyło mi :)
a geje do obozów pracy!"
Jaro

Post autor: Jaro »

Obrazek

Sig i avatar autorstwa Corredo :) Dzięki
Minister

To nie są jaja to jest komuna.Komuna,która z każdym meczem się rozprzestrzenia o  nowe debilne zachowania działaczy.Ta banda idiotów przerasta samych siebie.

Teraz trochę o wczorajszym meczu Lecha.Wszyscy się podniecają dopingiem na Bułgarskiej ale to co wczoraj słyszałem to trochę dla mnie  było ,,dno''.Może to przez TV ale ogólnie kiepsko en doping wyglądał.Shady może Ty mnie wyprowadzisz z błedu?Bo  wiadomo Tv to nie to samo.
a geje do obozów pracy!"
Paru

Po 1, stadion we wronkach nie ma takiej akustyki, jaka jest na Bułgarskiej. Po 2 zapewne było na tym meczu dużo "Fanów polskiej piłki:/". Po 3 nie było chyba takiego ciśnienia meczowego, jakie jest na Bułgarskiej. Po 4, Lech pokaże swoją siłę w Brugii, tak jak pokazał siłę dopingu w St. Gallen i Rotterdamie.
Minister

PAru pytałem się Shadego nie Ciebie ale skro mi odpowiedziałeś to ja zadam jeszcze jedno pytanie.A może dwa.Co z teg,że byli jacyś tam kibice,czy może to że mecz był we Wronkach?Młyn był dość spory a doping było widać że był bardzo szarpany i nie równy.Ani akustyka ani stadion nie dopinguje tylko robią to kibice.I czemu zawsze zwala się wszystko na jakies tam ćiśnienie?Wszystko co się robi robi się z miłości dla klubu nie dla  jekiegoś tam ,,ciśnienia''.Amen :)
a geje do obozów pracy!"
I(1)N(9)T(0)E(8)R

Przecież Shady'ego nie było we Wronkach to wątpie czy Ci coś więcej powie na ten temat.. i Paru dobrze gada.. z miłości dla klubu też się przypina wpinke nad naszywką ochorna? :lol:. Moim zdaniem Lech w miare dobry doping prowadził.
Obrazek
dzielik

Post autor: dzielik »

Ja zgadzam się z Forza_Michal, doping jak na "najlepszych kibiców w Polsce" co najwyżej średni. Oprócz tego co napisał Forza_Michal po pierwsze był niezbyt głośny (niech będzie, że to przez akustykę, która we Wronkach jest zapewne taka sama jak na większości starszych ekstraklasowych i I ligowych obiektów). Po drugie słabo wychodziły długie, melodyjne przyśpiewki (szybko kończyli śpiewanie). "Sialalalalalala Kolejorz gol" ucichało po minucie, a ta przyśpiewka ma potencjał, bo na kilku stadionach potrafią ją ciągnąć nawet i 20 min. No generalnie słabo, ale zgodzę się z Paru, że jeśli chodzi o wyjazdy Lech  jest ponadprzeciętny i pewnie pokaże to znowu za tydzień.
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Paru

Sektor w Brugii ma zadaszenie, o ile mnie pamięć nie myli, więc doping będzie na poziomie St. Gallen. Lechici wykorzystali wszystkie bilety, więc będzie miał kto śpiewać. Ponadto, mogą wnieść bęben i megafon, gdyby mogli też to w Rotterdamie, to by była miazga. Szczerze powiedziawszy, to gdy zaśpiewali "Więc wstań..." na początku meczu to mnie ciarki przeszły :)
Minister

I(1)N(9)T(0)E(8)R

Fajna napinka z Twojej strony z ta naszywką tylko co ma z tym wspólnego nasza dyskusja?Powiedz mi po co z tym wyjeżdżałeś bo nie mam zielonego pojęcia?

Może czas najwyższy spojrzeć na Lecha od boku i powiedzieć,że wcale nie są tacy och i ach jak to się wszyscy nimi podniecają.Gónik na dzień dzisiejszy to jest obiekt do naśladowania.
a geje do obozów pracy!"
I(1)N(9)T(0)E(8)R

Michał nic do Ciebie nie mam, jestes ok ale to nie była żadna napinka. Nie powiedziałbym, że Górnik jest lepszy w dopingu od Lecha w Zabrzu mają zdecydowanie mniej fajnych przyspiewek niż na Lechu a wiadomo stadion teraz mają jaki mają i takiego pier..niecia nie bedzie jak na Bulgarskiej. Chociaż najlepiej jest sie przekonać będąc na meczu zainteresowanych drużyn jak ten doping rzeczywiscie wygląda. Ja do tej pory w moim mieście widziałem kilka pozadniejszych ekip i musze przyznać, że dopingowo Lechia zrobiło na mnie największe wrażenie. W Gdańsku macie mocne gardła ogolnie mówiąc:)
Obrazek
Minister

Owszem Lech ma fajne przyśpiewki ale nie podoba mi się,że większość z nich to podpatrzenie innych kibiców na youyube.com.Czy nei fajnie jest na meczu usłyszeć jakąś starą pieśń o której tylko się słyszało z opowieści starszych kibiców?Dla mnie to jest piękne a nie wałkowanie i przerabianie na sto sposobów przyśpiewek.A skoro Lech nie wypadł za dobrze we Wronkach to może nie jest aż tak dobry jak to wygląda.Pamiętajmy,że nikt poza nimi i Wisła nie ma stadionu z taką akustyką.A gdy już trafili na przeciętny polski stadion nie popisali się nic a nic.

Co do napinki,chodziło mi głownie o przytoczenie tej sytuacji która nie miała nic wspólnego z naszą dyskusją.

Na mnie wrażenie zrobił Górnik i dlatego uważam,że na dzień dzisiejszy są nr.1.
a geje do obozów pracy!"
kjuska

Post autor: kjuska »

Obrazek
Ruch w Lubinie. Widać się zmobilizowali i niezły wyjazd zaliczyli. Ich grajki też się postarały.
Against Modern Football
Obrazek
Minister

Połowa drużyn w naszej lidze musi się raz zmobilizować bo większość sektorów jest zamknięta ;)
a geje do obozów pracy!"
Shady

Forza_Michal pisze: Owszem Lech ma fajne przyśpiewki ale nie podoba mi się,że większość z nich to podpatrzenie innych kibiców na youyube.com.Czy nei fajnie jest na meczu usłyszeć jakąś starą pieśń o której tylko się słyszało z opowieści starszych kibiców?Dla mnie to jest piękne a nie wałkowanie i przerabianie na sto sposobów przyśpiewek.
Śpiewamy też sporo starych przyśpiewek, ale możesz o tym nie wiedzieć bo pewnie nie śledzisz naszego dopingu aż tak dokładnie. To, że na YouTube wiara wrzuca tylko nowe przyśpiewki nie oznacza, że niczego innego nie śpiewamy.
Zresztą dzisiaj prawie każda ekipa ma jakaś przyśpiewkę ściągniętą zza granicy.
A skoro Lech nie wypadł za dobrze we Wronkach to może nie jest aż tak dobry jak to wygląda.Pamiętajmy,że nikt poza nimi i Wisła nie ma stadionu z taką akustyką.
Pod względem kibicowskim najlepszy ma Wisła, a następnie Zagłębie (z tym, że bardzo mały). Nasz stadion to będzie wielki moloch zbudowany bez ładu i składu bo 4123412 razy zmieniano projekty. Akustykę u nas chyba trochę przeceniasz. Nasz kocioł tak jak większość takich miejsc w Polsce nie posiada dachu, a więc i akustyka rewelacyjna nie jest.

A tak w ogóle to nasz doping na meczach "u siebie" na mnie nigdy (z małymi wyjątkami) jakiegoś piorunującego wrażenia nie robił. Zresztą poczytaj kiedyś nasze forum, po 90% meczach u siebie (wyjazdowych zresztą też) sporo wiary narzeka na poziom dopingu, bez względu na to jaki by on by nie był. Zdecydowanie bardziej wolę wyjazdy :)
Ostatnio zmieniony 22 sie 2009, 11:56 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
I(1)N(9)T(0)E(8)R

Shady popieram  wyjazdy są fajniejsze zawsze jest niezla zieja na trasie a jak juz jest sie na stadionie gospodarzy to daje sie z siebie wszystko aby tylko zagluszyć gospodarzy i ogólnie kilka dni po takim wyjezdzie sie go przeżywa(przynajmniej ja tak mam:)) a mecze u siebie już nie powoduja u mnie takiego napięcia tymbardziej, że ze słabymi wynikami mojej drużyny frekwencja drastycznie spada i już nie ma takiego święta meczu jak to było wczesniej
Obrazek
Minister

No może Shady i masz rację :D Ale nie zmienia to faktu,że LEch wypadł ,,blado'' na tle swojego poziomu jaki sobie wypracował.

Wyjazd rzecz święta :P
a geje do obozów pracy!"
ODPOWIEDZ