Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie
-
kjuska
Odp: Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie
http://www.youtube.com/watch?v=mDU1iNPmqno
Aris Saloniki. Miazga !
Aris Saloniki. Miazga !
Against Modern Football

-
ardiano88
Kozak, bez kitu. Biorąc pod uwagę termin i rywala wnioskuję, że był to mecz towarzyski. Co jest już w ogóle ewenementem.
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
-
Globus
Ja się wybieram z ekipą ode mnie z miejscowościBoLoNsKi pisze:
A ktoś oprócz mnie jedzie z was na śląski w sobotę?
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
dzielik
Ja również będę z kumplami, sektor 2. Fajnie byłoby się trafić przed stadionem, albo na sektorze:)Globus pisze:Ja się wybieram z ekipą ode mnie z miejscowościBoLoNsKi pisze:
A ktoś oprócz mnie jedzie z was na śląski w sobotę?
![]()
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
Globus
My bilety mamy załatwiane z jakiegoś biura turystycznego i mam je odebrać dopiero w autokarze tak, że sam nie wiem do teraz który sektor
podeślę Ci na priv nr telefonu to może się stykniemy na jakiś browar.
Edit- Dzwoniłem do organizatora i powiedział mi, że mam bilet albo na 39 albo na 40 sektor
Edit- Dzwoniłem do organizatora i powiedział mi, że mam bilet albo na 39 albo na 40 sektor
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2009, 14:24 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.

-
pabloos6
- Kontakt:
-
Jaro
Ja będę na sektorze 39Globus pisze:

Sig i avatar autorstwa Corredo
-
Minister
Kurde jak Wam zazdroszczę!! 
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
BoLoNsKi
Ja będę koło pablosa... 25 
A na Słowację zamawiam na 100% też, ale za bramką
Jakby ktoś chciał żebym mu również zamówił to tylko dać znać i się dogadamy
Podejżewam że bilet też będzie na tamte sektory za 40 zł
Chyba że nasi przegrają teraz to będą może tańsze 
Zawsze na kupbilet.pl w dniu sprzedaży siedzę i co chwile odświeżam
teraz zamówienie moje było jako jedno z pierwszych ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
A na Słowację zamawiam na 100% też, ale za bramką
Zawsze na kupbilet.pl w dniu sprzedaży siedzę i co chwile odświeżam

-
Paru
Ja tam nie jeżdżę na reprezentację. Masa spitusów i januszy ... Marzy mi się mecz, na śląskim, na którym będą tylko ludzie którzy są chętni do śpiewu przez 90 minut.
-
Shady
Wyjazdu na kadrę? Michale... nie poznaję CięForza_Michal pisze: Kurde jak Wam zazdroszczę!!![]()
Ja ogólnie odpuszczam sobie spotkania naszych reprezentacji w różnych sportach, kurwicy dostaje jak widzę szaliki, flagi itp. targane po ziemi czy też robiące za szmatkę do siedzenia, a takie podejście do barw ma wiara (rzecz jasna nie wszyscy) na takich "widowiskach".
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2009, 17:47 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pabloos6
- Kontakt:
Ja tam nie tęsknie za czasami gdy jedynym celem przyjeżdżających ekip było przewieźć się po innej ekipie, obecne były wszystkie barwy klubowe oprócz biało-czerwonych, a doping na kadrze ? wszystko przed nami. W sumie to nigdy nie był dobry , nawet w czasach gdy cały stadion był we flayersach i pełen łysych. Jak ultrasi klubowi nie będą przyjeżdżać (bo pełno tam pikników) i ciągnąć dopingu to tak to będzie wyglądać zawsze, czyli zrywne okrzyki bez ciągłych śpiewówParu pisze: Ja tam nie jeżdżę na reprezentację. Masa spitusów i januszy ... Marzy mi się mecz, na śląskim, na którym będą tylko ludzie którzy są chętni do śpiewu przez 90 minut.
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2009, 19:33 przez pabloos6, łącznie zmieniany 1 raz.

-
BoLoNsKi
Śląski ma swoją specyfikę. Powiedzmy sobie szczerze... jeżeli wszystkie sektory podporządkowują się tym bocznym (patrz okolice 39) to wtedy jest zajebisty doping. W przeciwnym razie jest fatalnie. Dlatego teraz idę z ojcem na ten 25 bo on nie lubi skakać i śpiewać za dużo ale na następny idę sam i na 100% jestem na bocznym
Pamiętam że kiedyś chłopaki z GKS-u Tychy próbowali coś tam robić no ale zabrakło im wiary do końca że się uda..

-
Minister
No Shady powiem Ci,że bardzo ale to bardzo chciałbym kiedys się wybrać.Niestety 7 dni w tygodniu praktycznie przez cały rok mam zajętych.Jedynie 20 dni wakacyjnych wolne.A tak nie ma nawet mowy żeby się gdzieś ruszyć.Nawet za Lechią nie mogę sobie pojeździć.Z drobnymi wyjątkami.A jak już nadarzyła mi sie okazja na Arkę to zrobili bojkot 
Aha i jeszcze jedno http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,titl ... caid=18aec
niedawno na forum Lechii zaczęła się dyskusja i o to co z niej wynikło.Żeby tylko 3 wojny światowej tym nie wywołano.
Aha i jeszcze jedno http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,titl ... caid=18aec
niedawno na forum Lechii zaczęła się dyskusja i o to co z niej wynikło.Żeby tylko 3 wojny światowej tym nie wywołano.
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2009, 20:49 przez Minister, łącznie zmieniany 1 raz.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
dzielik
Jeszcze wracając do sobotniego meczu: słyszałem, że zazwyczaj na reprezentacji doping prowadzony jest na sektorach 38-40, jest ktoś w stanie potwierdzić prawdziwość tej informacji? Zresztą myślę, że jakby co nie będzie większego problemu z przeniesieniem się na sektor obok choć na reprze to pewnie różnie z tym może być.
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
BoLoNsKi
tak. Głównie doping z tamtych sektorów wychodzi
Z przechodzeniem to różnie bywa... czasami też ochrona sprawdza przed wejściem na sektor ponownie bilety.

-
Globus
Zacznij jeździć i to zmieńParu pisze: Ja tam nie jeżdżę na reprezentację. Masa spitusów i januszy ... Marzy mi się mecz, na śląskim, na którym będą tylko ludzie którzy są chętni do śpiewu przez 90 minut.

-
Shady
To jest akurat akcja na +Forza_Michal pisze: Nawet za Lechią nie mogę sobie pojeździć.
-
Minister
Osz Ty bo się pogniewamy!! 
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Kowal
Nie słuchaj Globusa on kłamieGlobus pisze:Zacznij jeździć i to zmieńParu pisze: Ja tam nie jeżdżę na reprezentację. Masa spitusów i januszy ... Marzy mi się mecz, na śląskim, na którym będą tylko ludzie którzy są chętni do śpiewu przez 90 minut.Ostatnie mecze z Czechami, Słowacją i Irlandią pokazały, że klimat zaczyna się poprawiać. Lepiej czytać na forach kibicowskich, że pikniki dostały po mordzie od Niemców na EURO i kląć po co tam pojechali?
A swoja droga mnie repra też specjalnie nie rajcuje jakos, coprawda raz byłem u nas na reprezentacji to chyba dostali 1-5 od Danii

-
alsiw7
jesli chiodzi o sprawy kibicowskie we wloszech to czasami kiedy ogladam filmiki z derbow to kiedys mi sie taki trafil ze kibice Interu szli obok kibicow milanu i sie nie bili czemu?????
-
BoLoNsKi
Ponieważ Włochy to nie Polska.
Tam ta cała "nienawiść" okazywana jest tylko na trybunach gdzie się od "merd" itp wyzywa.
Wiadomo, są czasami inne incydenty ale raczej z dala od zwykłego społeczeństwa.
Tam ta cała "nienawiść" okazywana jest tylko na trybunach gdzie się od "merd" itp wyzywa.
Wiadomo, są czasami inne incydenty ale raczej z dala od zwykłego społeczeństwa.

-
Kropasz
- Kontakt:
A ty jak spotykasz kibica Juve czy Milanu to lejesz po mordzie? Zawsze myślałem, że kibicowanie polega na czymś innym...alsiw7 pisze: jesli chiodzi o sprawy kibicowskie we wloszech to czasami kiedy ogladam filmiki z derbow to kiedys mi sie taki trafil ze kibice Interu szli obok kibicow milanu i sie nie bili czemu?????
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
Minister
Ten kto oglądał ostatnie derby mógł zauważyć,że bardzo dużo kibiców Interu siedziało na sektorach Milanu.Dosłownie było to ukazane po strzeleniu gola przez Maicona.Inna sprawa we Włoszech nie tyle co się nie leją tylko nie leje się każdego.Tam wszyscy wiedzą,że Ci są chętni do bicia a inni natomiast to zwykli kibice.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Globus
Zmiana planów... mam w rękach bilet na 35 sektor.

-
BoLoNsKi
tak krótko po meczu..
tradycyjnie każdy sektor miał swoje przyśpiewki, może z 6/7 razy udało się całemu stadionowi zaśpiewać to samo. Ilość pijanych mnie nie dziwi, ludzi w kapeluszach wysokich jak wieże też nie, tak więc tradycyjnie z boku na sektorze 25 marnie ;p
Z tego co widziałem to najlepiej bawiły się sektory w okolicach 36 - 39 ;]
Przede mną było kilkanaście osób z JKS-u Jarosław.. przyznam że dawno tak żałosnych ludzi nie widziałem ;] Wolałbym przed sobą mieć 100 pikników niż ich...
Irlandczycy słabo słyszalni![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)

Po "świetnym" wyniku naszych grajków mam nadzieje że bilety na Słowację (14.10) będą tańsze.
tradycyjnie każdy sektor miał swoje przyśpiewki, może z 6/7 razy udało się całemu stadionowi zaśpiewać to samo. Ilość pijanych mnie nie dziwi, ludzi w kapeluszach wysokich jak wieże też nie, tak więc tradycyjnie z boku na sektorze 25 marnie ;p
Przede mną było kilkanaście osób z JKS-u Jarosław.. przyznam że dawno tak żałosnych ludzi nie widziałem ;] Wolałbym przed sobą mieć 100 pikników niż ich...
Irlandczycy słabo słyszalni

Po "świetnym" wyniku naszych grajków mam nadzieje że bilety na Słowację (14.10) będą tańsze.

-
BartFCI
Ja byłem na 24 sektorze i to samo mogę powiedzieć
Kilka razy się udało razem zaśpiewać, ale tak to każdy swoje
Fala udała się kilka razy więc to na +. Szkoda wyniku, niestety ;/

-
kjuska
http://portalkibica.pl/aktualnosci/ultr ... .html Świetny artykuł.
Against Modern Football

-
Globus
Obok mojego sektora zabawa przednia... szacuneczek dla chłopaka w czarnej koszulce który prowadził doping w 39 sektorze. Najbardziej podobało mi się to, że zabierali trąbki na bramkach
Kilka razy próbowałem poderwać pikników do dopingu ale średni był tego efekt... kolesie kazali mi siadać żeby im nie zasłaniać ale powiedziało im wtedy kilka osób gdzie się ogląda mecze na siedząco i przymknęli ryje. Najlepiej wyszło HSV w drugiej połowie na dwie trybuny
Ja akurat siedziałem w tej gorszej która odpowiadała ale nie ma co narzekać bo gorzej było w innych sektorach
Część Naszych w przerwie stara się od tyłu dostać na sektor iroli ale wpadają Ci co zawsze i zabawa się kończy. Masa napinki ze strony "zielonych" i sporo gwizdania zamiast ciętej riposty z Naszej strony
Osoby które pięknie klaskały przy ich hymnie mnie załamały... ja nie klaskałem, nie buczałem, nie gwizdałem ale z jakiej okazji oklaski? za tonę gwizdów przy Naszym hymnie w Belfaście? Reasumując dopóki każdy sektor będzie śpiewał swoje będzie wielka kupa... barany z łączonymi "okazjonalnymi" szalikami to też wielka kupa... a dziadziusie nie umiejący zaśpiewać nic poza "Polska biało...." to mega wielka kupa. Tyle ode mnie na gorąco 

-
NeraZ
- Kontakt:
Bolonski a co ci sie niby niepodobało w kibicach JKS'u ?!?!BoLoNsKi pisze: tak krótko po meczu..
Irlandczycy słabo słyszalni
BLACK BLUE - BiG PoWer