Skargi , prośby , zażalenia
-
ufolek1
Odp: Skargi , prośby , zażalenia
no nie do końca:) wybieram sie do Mediolanu na około tydzień, transport wlasny i mam problem z tym biletem, tzn nie do konca jestem oswiecony jak to zrobic zeby bylo dobrze i zebym sie na meczu zjawil bez problemu:)
-
Interista17
- Kontakt:
Witam,
Mam problem z Mozillą Firefox (wersja 3.5.3). Podczas przeglądania stron, otwarcia/zamknięcia nowej karty lub po prostu po włączeniu Firefox'a pojawia mi się taki błąd: http://img269.imageshack.us/img269/9992/40385826.png Komputer oczywiście się zawiesza i po długim oczekiwaniu klikam "zamknij" i Mozilla wyłącza się. Częstotliwość występowania tego błędu jest różna czasami pojawia się dwa - trzy raz dziennie ,a czasami po prostu nie mogę korzystać z przeglądarki bo błąd wyskakuje co chwile. Wyczyściłem wszystko co tylko się dało, przeskanowalem kompa antywirusem AVG - skanowanie nic nie wykryło. Komputer był formatowany okolo miesiąc temu i wszytsko chodziło ok, cały ten problem zaczął się w zeszłym tygodniu. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Mam problem z Mozillą Firefox (wersja 3.5.3). Podczas przeglądania stron, otwarcia/zamknięcia nowej karty lub po prostu po włączeniu Firefox'a pojawia mi się taki błąd: http://img269.imageshack.us/img269/9992/40385826.png Komputer oczywiście się zawiesza i po długim oczekiwaniu klikam "zamknij" i Mozilla wyłącza się. Częstotliwość występowania tego błędu jest różna czasami pojawia się dwa - trzy raz dziennie ,a czasami po prostu nie mogę korzystać z przeglądarki bo błąd wyskakuje co chwile. Wyczyściłem wszystko co tylko się dało, przeskanowalem kompa antywirusem AVG - skanowanie nic nie wykryło. Komputer był formatowany okolo miesiąc temu i wszytsko chodziło ok, cały ten problem zaczął się w zeszłym tygodniu. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
-
eKubaL
- Kontakt:
Podmienienie tego DLL-a może okazać się niezłym pomysłem. Wpisz w google nazwę pliku to powinna się pokazać strona z dll-ami. Gdzieś w folderze frajerfoxa powinien być ten plik, podmień go i sprawdź czy to coś pomoże.Interista17 pisze: Witam,
Mam problem z Mozillą Firefox (wersja 3.5.3). Podczas przeglądania stron, otwarcia/zamknięcia nowej karty lub po prostu po włączeniu Firefox'a pojawia mi się taki błąd: http://img269.imageshack.us/img269/9992/40385826.png Komputer oczywiście się zawiesza i po długim oczekiwaniu klikam "zamknij" i Mozilla wyłącza się. Częstotliwość występowania tego błędu jest różna czasami pojawia się dwa - trzy raz dziennie ,a czasami po prostu nie mogę korzystać z przeglądarki bo błąd wyskakuje
Może Java ? mozesz spróbowac zaaktualizować
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2009, 19:16 przez eKubaL, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Interista17
- Kontakt:
Przeszukałem dokładnie wszystkie foldery Firefoxa i niestety w żadnym nie znalazłem tego DLL-a, więc tego ściągniętego wkleiłem do ogólnego folderu. Jave zaktualizowałem. Niestety błąd wyskakuje nadal. Zrobię kopię zapasową aktualnego profilu i stworze nowy.. Może to pomoże ,a jak nie to odpuszczę już chyba dalsze próby likwidacji tego błędu i po prostu sformatuje kompa.
-
Chuchu
- Kontakt:
Mam taki problem. Niedawno internet mi śmigał bardzo szybko, nie było z nim żadnych problemów ale miałem format dysku i chodzi wolniej i to bardzo zdecydowanie wolniej. Przed formatem 100MB ściągałem w jakieś 3-5 minut a teraz ponad 40...
wie ktoś jaka może być przyczyna?? Mam sieć osiedlową jak coś.
-
Filip©
- Kontakt:
mam pytanie da się jakoś zapisać na dysk plik w formacie .Djvu? bo nie chce mi się w neta włazić jak chce przejrzeć taki plik, to bym sobie zapisał i luzik
-
Bodzek
Chciałem się oficjalnie zapytać drogich adminów dlaczego dostałem bana za przekleństwo w zeszły wtorek? Nie pisałem nic na forum w ten dzień ani na shoucie, nie rozumiem decyzji i proszę o wyjaśnienie tej sytuacji. Za jaką wypowiedź w jakim temacie go otrzymałem??

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
Shady
Nie płacz, chłopaki nie płaczą.Bodzek pisze: Chciałem się oficjalnie zapytać drogich adminów dlaczego dostałem bana za przekleństwo w zeszły wtorek? Nie pisałem nic na forum w ten dzień ani na shoucie, nie rozumiem decyzji i proszę o wyjaśnienie tej sytuacji. Za jaką wypowiedź w jakim temacie go otrzymałem??
Też kiedyś dostałem bana z którym nie do końca się zgadzałem i przeżyłem.
-
Bodzek
Bodzek pisze: Chciałem się oficjalnie zapytać drogich adminów dlaczego dostałem bana za przekleństwo w zeszły wtorek? Nie pisałem nic na forum w ten dzień ani na shoucie, nie rozumiem decyzji i proszę o wyjaśnienie tej sytuacji. Za jaką wypowiedź w jakim temacie go otrzymałem??
Ale tu chodzi o zasady. Nie jest to w porządku wobec użytkowników.Nie płacz, chłopaki nie płaczą.

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
GULI
wszelkie "banowe" porachunki najlepiej "wyrównywac" podczas zlotuBodzek pisze:Bodzek pisze: Chciałem się oficjalnie zapytać drogich adminów dlaczego dostałem bana za przekleństwo w zeszły wtorek? Nie pisałem nic na forum w ten dzień ani na shoucie, nie rozumiem decyzji i proszę o wyjaśnienie tej sytuacji. Za jaką wypowiedź w jakim temacie go otrzymałem??Ale tu chodzi o zasady. Nie jest to w porządku wobec użytkowników.Nie płacz, chłopaki nie płaczą.

-
Ljarro
Ja mysle ze to po prostu zbieg okolicznosci. Masz zmienne ip i akurat tego dnia miales takie, ktore jest na stronie zbanowane. Bo bana na nick nie widze w moderacji.
-
Shady
Dlaczego zamknięto temat "Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie"?
-
PepeBergomi
- Kontakt:
Niewiem czy zauwazyliscie ale jest jakos coraz mnie newsów
. Jesli obecni newsmani nie maja zbyt czasu na przeczesywanie internetu i szukaniu wiadomosci , moze jakis nabór
.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
-
Chrisu
tez to zauwazylem
wiekszosc informacji dotyczacych Interu czerpie z innych stron albo jak sie juz ukazą tutaj to ze znacznym opoznieniem
-
Globus
Podbijam!Shady pisze: Dlaczego zamknięto temat "Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie"?
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Gaszka
- Kontakt:
Ja osobiście nie wiem kto i dlaczego zamknął ten temat. Co do liczby newsów, to zgadzam się że przydałby się nabór. Niestety nie dam rady go przeprowadzić z braku czasu... może ktoś inny to zrobi? jeśli nie to postaram się w weekend.
// >> www.FcInter.pl << //
-
Globus
Więc otwórz temat Gaszka 

-
dudu
- Kontakt:
PROŚBA:
mam do Was prośbę jak macie chwilke załóżcie konto i zagłosujcie na tą fotke
http://www.170lat.pl/index.php?p=galeri ... a=2&id=115
FORZA INTER
dzięki
mam do Was prośbę jak macie chwilke załóżcie konto i zagłosujcie na tą fotke
http://www.170lat.pl/index.php?p=galeri ... a=2&id=115
FORZA INTER
dzięki
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
-
Imrahil
- Kontakt:
Widze ze poruszona zostala kwestia wklepiania nowych informacji na temat klubu na stronce,jak i czas ich ukazywania sie. Rozumiem ze nie wszyscy maja czas:szkola,studia,rodzina itd.
Jednakze dzis bardzo sie rozczarowalem faktem,ze przez bite 364 dni w roku jest ukazywany news pod.tytulem "in Inter history"i zeby kurna dnia dzisiejszego-w moje urodziny-nikt tego nie zamiescil,a co najbardziej irytujace-widze aktywne upowaznione osoby zalogowane na stronie.
Lenistwo i tyle.
ps. Dnia dzisiejszego swoje 29 urodziny obchodzi Michael Owen,zawodnika ktorego zawsze chcialem zobaczyc w czarno-niebieskich pasach.
Jednakze dzis bardzo sie rozczarowalem faktem,ze przez bite 364 dni w roku jest ukazywany news pod.tytulem "in Inter history"i zeby kurna dnia dzisiejszego-w moje urodziny-nikt tego nie zamiescil,a co najbardziej irytujace-widze aktywne upowaznione osoby zalogowane na stronie.
Lenistwo i tyle.
ps. Dnia dzisiejszego swoje 29 urodziny obchodzi Michael Owen,zawodnika ktorego zawsze chcialem zobaczyc w czarno-niebieskich pasach.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
MiRas.
- Kontakt:
Ogromnie przepraszamy, bukiet kwiatów z przeprosinami i bombonierką wyślemy GLS'em. To jest skandal z naszej strony naprawdę! Za chwilę polecą głowy osób, które miały to napisać, a nie zrobiły tego!Imrahil Hitokiri pisze: Widze ze poruszona zostala kwestia wklepiania nowych informacji na temat klubu na stronce,jak i czas ich ukazywania sie. Rozumiem ze nie wszyscy maja czas:szkola,studia,rodzina itd.
Lenistwo i tyle.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Imrahil
- Kontakt:
kwiatow nie trzeba,wystarczy flaszka
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Globus
Temat dalej zamkniętyShady pisze: Dlaczego zamknięto temat "Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie"?

-
Filip©
- Kontakt:
mam problem, kupiłem sobie pendrive'a chcę wrzucić kilka plików, a tu błąd "dysk zabezpieczony przed zapisem", chciałem sformatować, to samo, nie wiem co z tym robić...
-
Kosa
sprobuj przesunac guzik blokujacy te zapisy.Filip© pisze: mam problem, kupiłem sobie pendrive'a chcę wrzucić kilka plików, a tu błąd "dysk zabezpieczony przed zapisem", chciałem sformatować, to samo, nie wiem co z tym robić...
-
Filip©
- Kontakt:
pendrive nic takiego nie posiada....
-
kjuska
a pendrive ma wbudowaną pamięć czy jest w nim karta pamięci ?
Against Modern Football

-
Filip©
- Kontakt:
wbudowana
-
kjuska
Czemu nie wyświetla mi na stronie shoutboxa ani tematów na forum ?
Against Modern Football

-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
-
Gaszka
- Kontakt: