Wylot na INTER - BAYERN (23.02.2011)

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
koniar
Kontakt:

Odp: Wylot na INTER - BAYERN (23.02.2011)

Post autor: koniar »

godziro_1988 pisze: Bardzo bym prosił wszystkich forumowiczów o cynk, jak pojawią się bilety w sprzedaży. Nie będę mógł co minutę śledzić strony inter.it bo będę w pracy ale szef pozwolił mi zamówić bilety jak już będą. Musicie tylko dać znać :) proszę o kontakt pod nr tel. 513 513 993. Z góry dzięki wielkie.
Również prosiłbym osoby które zobaczą ze sa bilety dostapne o cynk sygnal  lub sms

1.godziro_1988-513 513 993
2.Koniar-502-287-066
majk2122

Post autor: majk2122 »

Wie ktos moze o ktorej godzinie mniej wiecej powinny sie pojawic bilety na inter.it bo jestem w pracy i bede musial sie tez urwac
OKS_Fanatyk

Post autor: OKS_Fanatyk »

No trzeba się ustawiać w blokach startowych, ale na meczu z Romą było mało ludzi więc może wystarczy dla nas wszystkich (oby) :-)
Jazda z dopingiem, nie szczędzimy naszych gardeł, gdy widzimy przeciwników unosimy gardę !
marecki605

Post autor: marecki605 »

Do tych co już kupowali bilety: o której godzinie zazwyczaj pojawiały się bilety ? 10.00 ? 12.00 ? 14.00 ?
Karpik

Post autor: Karpik »

Mysle, ze przydaloby sie zrobic jakis priorytet kupowania. Mozliwe ze nie trafimy na te samy, sektory ale dobrze by było zrobić, aby takie prawdopodobienstwo bylo jak najmniejsze. Moze umowmy sie ze kupujemy wszyscy na ten sam sektor, a dopiero jak zabraknie miejsc, na inny. Nigdy nie byłem na Meazza więc nie wiem które są najlepsze. Niech ktoś doswiadczony sie wypowie.
Obrazek

By Kropasz
Lubuszanin
Kontakt:

Post autor: Lubuszanin »

Karpik pisze: Mysle, ze przydaloby sie zrobic jakis priorytet kupowania. Mozliwe ze nie trafimy na te samy, sektory ale dobrze by było zrobić, aby takie prawdopodobienstwo bylo jak najmniejsze. Moze umowmy sie ze kupujemy wszyscy na ten sam sektor, a dopiero jak zabraknie miejsc, na inny. Nigdy nie byłem na Meazza więc nie wiem które są najlepsze. Niech ktoś doswiadczony sie wypowie.
z teego co pisali predzej ludzie na forum , najwiecej biletow powinno byc na trzeci sektor nad Curva Nord.. ;p
FORZA INTER !!!
rsbolewski

Post autor: rsbolewski »

czy ktoś wie na 100% ile biletów moze kupić 1 osoba ??
majk2122

Post autor: majk2122 »

Chyba 4 jak dobrze pamietam
Mat44

Post autor: Mat44 »

Informacja dla wszystkich czekających na bilety - jak zwykle we Włoszech jest jakiś problem, na razie nie wiadomo, kiedy bilety będą i czy będą. Trzeba czekać.
Dla znających włoski link do forum gdzie na bieżąco ludzie informują, czego się dowiedzieli itp.
http://www.interfans.org/forum/showthre ... 22&page=92

Dla nie znających włoskiego krótkie podsumowanie:
Rano pojawiła się informacja, że dziś rusza sprzedaż. W notce była informacja, że bilety będą również online, obecnie z tej informacji słowo online zostało wycięte. Ludzie dzwonili na infolinię banku, który sprzedaje te bilety, ale nic konkretnego się nie dowiedzieli. Wychodzi na to, że oni sami za bardzo nie wiedzą co jest grane.

Trzeba czekać i mieć nadzieję. Bilety mogą się pojawić dziś w każdej chwili, albo wcale. Może też być tak, jak rok temu i bilety mogą niespodziewanie być dostępne np. w czwartek
Ostatnio zmieniony 8 lut 2011, 13:55 przez Mat44, łącznie zmieniany 1 raz.
Tifare Inter è un onore, amarla un privilegio, difenderla un dovere
Baszczu

Post autor: Baszczu »

Zajebista organizacja, jak ktoś na tym forum napisał - firmy lotnicze potrafią ogarnąć kilka razy większe zainteresowanie, w dodatku mając je codziennie.
Lubuszanin
Kontakt:

to pieknie .... mozemy tylko czekac
FORZA INTER !!!
marecki605

Post autor: marecki605 »

http://www.interfans.org/forum/showpost ... count=1048

No to chyba po wszystkim.

Niezły falstart chyba zaliczę na pierwszym meczu Interu. Organizacja od 2 miesięcy a na koniec takie rzeczy wyprawiają.
Ostatnio zmieniony 8 lut 2011, 16:17 przez marecki605, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubuszanin
Kontakt:

marecki605 pisze: http://www.interfans.org/forum/showpost ... count=1048

No to chyba po wszystkim.

Niezły falstart chyba zaliczę na pierwszym meczu Interu. Organizacja od 2 miesięcy a na koniec takie rzeczy wyprawiają.
spokojnie spokojnie :) !
FORZA INTER !!!
Mat44

Sytuacja nie wygląda dobrze, ale jest jeszcze szansa na bilety. Rok temu na Chelsea było podobnie. Wtedy w ogóle miało nie być sprzedaży online, a tu któregoś pięknego dnia (wtedy to był czwartek) ni stąd ni zowąd pojawiły się bilety. Bardzo prawdopodobne, że w tym przypadku będzie podobnie.
Dlatego nie pozostaje nam nic innego jak tylko śledzić stronkę Inter.it, jak się pojawią bilety to kupić i dać znać na forum, że są (najlepiej w odwrotnej kolejności ;) )
Przed ostatnimi derbami na forum interfans.org wszyscy pisali, że nie będzie sprzedaży online, a była, co tylko potwierdza, że z Włochami nigdy nic nie wiadomo.
Minister

Post autor: Minister »

Zostaje nam tylko czekać..a jak się nie uda to skusimy się na lot w ciemno :) najwyżej zwiedzimy Mediolan i spod stadionu poprowadzimy doping.Zawsze są jakieś  pozytywy!!
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
OKS_Fanatyk

Post autor: OKS_Fanatyk »

dokładnie, ale miejmy nadzieje jednak, że bilety się znajdą ;-)
Jazda z dopingiem, nie szczędzimy naszych gardeł, gdy widzimy przeciwników unosimy gardę !
Lubuszanin
Kontakt:

Minister pisze: Zostaje nam tylko czekać..a jak się nie uda to skusimy się na lot w ciemno :) najwyżej zwiedzimy Mediolan i spod stadionu poprowadzimy doping.Zawsze są jakieś  pozytywy!!
nie za bardzo ten pozytyw:D
FORZA INTER !!!
Minister

Post autor: Minister »

Więcej wiary Panowie..ja już po paru wojażach za Lechią po Polsce przyzwyczaiłem się do takich sytuacji :)
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
88mj

Post autor: 88mj »

http://www.worldticketshop.pl/bilety/bilety_inter_milan

http://www.tixnet.com/Web/en/e/s-t/sear ... nter+milan

znalazlem cos takiego, moze Wam sie przyda :flaga33:
Jesli nie, to mozna usunac, zeby nie zasmiecac :wink:
rsbolewski

Post autor: rsbolewski »

mam pytanie czy wie ktoś jak wygląda sprawa kupna biletu na miejscu teraz ?? Czy jest z tym jakis problem , czy bilety musza być imienne i ile biletów moze w kasie kupić jedna osoba ??
Mat44

rsbolewski pisze: mam pytanie czy wie ktoś jak wygląda sprawa kupna biletu na miejscu teraz ?? Czy jest z tym jakis problem , czy bilety musza być imienne i ile biletów moze w kasie kupić jedna osoba ??
W Mediolanie w Banca Popolare di Milano bez problemu można kupić bilet - bilety są imienne a jedna osoba, z tego co mi się wydaje, może kupić 2 bilety
smerf1600

Post autor: smerf1600 »

rok temu pamietam na chelsea zapowiedzieli na jakis tam dzien ale na inter.it byly dopiero nastepnego dnia. Mysle ze napewno dadza do sieci i to raczej dosc sporo wiejsciowek
smerf1600

w banku na Bayern raczej kiepsko z kupnem biletu bedzie, raczej beda w sprzedazy bilety te od 100 ojro w zwyż. pamietacie akcje delegacji do mediolanu po bilety na chelsea ;] a jesli nie bedzie w necie to zawsze pozostaja konie, w wiekszej grupie napewno sprzedadza troche taniej niz pojedynczy bilet
Baszczu

Post autor: Baszczu »

smerf1600 pisze:pamietacie akcje delegacji do mediolanu po bilety na chelsea ;]
Co się działo, możesz powiedzieć?
orelbak

Post autor: orelbak »

Panowie wróciłem z meczu z Romą bilety kupicie u konia na bank było ich tam z 20 przed stadionem w kasie tak samo ale chyba tylko włosi mogli kupić. osobiście kupiłem bilety z viagogo jak ktoś chce poznać szczegóły toche ich jest pozdro chętnie pomogę PS. MECZ był MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!
smerf1600

Baszczu

w poprzednim roku sprzedaz wejsciowek na czelsi ruszyla wczesniej w bankach. W internecie miala byc kilka dni pozniej. Na forum ludzie sie zgadali i ustalili ze dwoch czy trzech ziomków leci do mediolanu w 1 (albo nawet w przeddzien chyba)dzien sprzedazy w bankach i tam sprobuja kupic ile sie da biletów. Skonczylo sie to tak ze biedni oczekali sie w kolejce pod bankiem a jak sie juz dostali do okienka to sie okazalo ze maja jakies bilety chyba od stu euro w gore a wiec te sektory z 1 pierscienia w dodatku bylo tych biletow niewiele i kupili tylko dla siebie chyba po 150 euro (nie pamietam dokladnie) w kazdym razie akcja okazala sie niewypalem bo jak sie okazalo w necie potem kazdy sobie kupil bilet na luzaka po dwadziescia kilka ojro :)

orelbak

trafic na taki mecz...
smerf1600

orelbak

sorka ze poza tematem ale gdzie kupiles wejsciowke? koń czy kasa?
godziro1988

Post autor: godziro1988 »

Powiedzcie czy jest to warta przemyślenia opcja:

Od początku... Znalazłem na allegro coś takiego:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1443558122

Napisałem do gościa, czy jest w stanie ogarnąć SAME bilety na mecz, odpisał mi tak:
Witam.
W internecie jest kilka serwisów , które sprzedają bilety na ten mecz. Ja w same bilety raczej się nie bawię, ponieważ różnie to bywa z deliverkami do Polski. Kiedyś kupiłem bilety na Turniej 4 Skoczni i mi po prostu nie przyszły (Gdybm Tobie tak zamówił i by nie przyszły miałbyś pretensje do mnie). Poza tym procedura kupna takiego biletu polega na tym, że kupujesz bilet który Włoch kupił w przedsprzedaży w większej ilości i teraz z zyskiem sprzedaje. Wiąże się to z tym, że w dniu meczu trzeba iśc do odpowiedniego punktu pod stadionem i przepisac bilet na własne nazwisko.
Pozdrawiam.

Odpisałem tak:
Dzięki za odpowiedź. Tak właśnie myślałem, że te serwisy co sprzedają bilety to ściema... No nic, zostało tylko czekać i modlić się zeby bilety pojawiły sie na inter.it. A mogę się spytać w jaki sposób Ty zdobyłbyś te bilety?

On natomiast odpisał:
Na inter.it na 99,9% się nie pojawią. Z doświadczenia wiem, że na oficjalnej stronie klubowej on-line dostępne są tylko bilety na takich przeciwników jak Lecce, Cesena itp. W ten sposób zabezpieczają się m.in. przed tym, żeby np. Niemcy z Monachium nie wykupywali biletów na sektory miejscowych (z Monachium do Mediolanu jest ok 400km, więc podejrzewam, że i tak będzie najazd kibiców Bayernu).
Ja mam na miejscu ludzi, którzy kupują mi bilety albo przez włoskie strony, albo w banku. Zależy gdzie jeszcze są.
Sam chcesz jechac na mecz? Jeśli byłyby 2-3 osoby to mógłbym zrobic wyjazd coś taniej. Po prostu jadę też na Milan - Tottenham i zostałbym tydzień dłużej we Włoszech, zaoszczędziłbym na biletach lotniczych i mógłbym opóścic na 2-3 biletach kilka stówek.
Przemyśl to jak chcesz.
Pozdrawiam.
Grzegorz

Pytanie do Was... Warto jemu zaufać? Jak można byłoby to zrobić, żeby nie zostać bez pieniędzy i biletu? W jaki sposób przeprowadzić ewentualną transakcję? Próbować coś z nim ogarnąć czy olać sprawe?

Napisałem do gościa skąd jest, może  ktoś z nas odebrałby bilety od niego osobiście
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

godziro_1988 pisze: Z doświadczenia wiem, że na oficjalnej stronie klubowej on-line dostępne są tylko bilety na takich przeciwników jak Lecce, Cesena itp.
No to gościu raczej mało doświadczony, bo w ubiegłym sezonie można było kupić poprzez inter.it. bilety na mecze z Chelsea, CSKA i Barceloną.
Obrazek
godziro1988

Post autor: godziro1988 »

RdK. pisze:
godziro_1988 pisze: Z doświadczenia wiem, że na oficjalnej stronie klubowej on-line dostępne są tylko bilety na takich przeciwników jak Lecce, Cesena itp.
No to gościu raczej mało doświadczony, bo w ubiegłym sezonie można było kupić poprzez inter.it. bilety na mecze z Chelsea, CSKA i Barceloną.
Też mi to dało do myślenia...
ODPOWIEDZ