Mercato

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Woo-cash
Kontakt:

Odp: Mercato

Post autor: Woo-cash »

Kalisz pisze: No ale zawsze to fajnie mieć rodaka w składzie  :P ,i pomarzyć aby wystąpił w pierwszej jedenastce Interu

pomarzyc zawsze mozna :D
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Imrahil Hitokiri pisze:
Orzeu pisze: to by było ciekawe :)... w sumie to czemu nie ?? po sezonie np. zamiast Cruza...
daj spokoj czlowieku,pol dobrego sezonu nie daje awansu do elity elit z San Siro ;-] ,jesli mialby przyjsc jakis polak to tylko Jelen albo Smolarek,ale zaden z nich nawet nieprzedarlby sie do pierwszej 11 w meczach pucharowych
Wcale nie pół, bo Radek gra od wiosny na bardzo wysokim poziomie i poza tym nie tobie bedzie oceniać jego przydatność do zespołu tylko ewentualnie scoutom a jesli uznają, że się nadaje, to czemu nie ??
Obrazek
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

No jesli scouci wydadza Manciniemu i Morattiemu konkretnie dobry raport o Matusiaku,to czemu nie?? tylko liga polska a wloska to dwie inne bajki...
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

jankos pisze: jak informują na onecie - Figo odchodzi do Arabii Saudyjskiej...
Szkoda ,ze żaden z naszych kochanych działaczy nie może tego potwierdzic. Czy tak trudno jest zdementowac plotki albo faktycznie powiedziec ,ze Figo zmienia barwy klubowe. Ja już w końcu niewiem czy to są dziennikarskie spekulacje czy naprawde Luis zminia klub... A szkoda by było żeby taki utalentowany zawodnik opuszczał nasz zespoł....  :szal:
RaNZi

Post autor: RaNZi »

a co byście powiedzieli na Ribery'iego  :) ??

inter ma szeroka i bardzo dobra kadre , ale zawsze jakos brakuje w interze takie ofensywnego pomocnika , playmakera .. ;)
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

RaNZi pisze: a co byście powiedzieli na Ribery'iego  :) ??

inter ma szeroka i bardzo dobra kadre , ale zawsze jakos brakuje w interze takie ofensywnego pomocnika , playmakera .. ;)
Gdzie Ribery teraz gra ??
Woo-cash
Kontakt:

interista17 pisze:
RaNZi pisze: a co byście powiedzieli na Ribery'iego  :) ??

Gdzie Ribery teraz gra ??
Olympique Marsylia ale o Ribery'ego stara sie rowniez Real Madryt i pewnie nie tylko oni.
RaNZi

Post autor: RaNZi »

http://sport.onet.pl/0,1248704,1463513,wiadomosc.html

przeczytajcie to :D Cassano w interze hihihi :P beka ;) i do tego jakie komentarze wielkich 'znafcow' hehe :D ibra z adrim zawodza :D jasne ;)) adri odradza sie , ale ibra gra swietnie :) nie sadze by nam cassano byl potrzebny :)
co o tym sadzicie ?:)
Woo-cash
Kontakt:

RaNZi pisze: http://sport.onet.pl/0,1248704,1463513,wiadomosc.html

przeczytajcie to :D Cassano w interze hihihi :P beka ;) i do tego jakie komentarze wielkich 'znafcow' hehe :D ibra z adrim zawodza :D jasne ;)) adri odradza sie , ale ibra gra swietnie :) nie sadze by nam cassano byl potrzebny :)
co o tym sadzicie ?:)
Nie ma co sie podniecac takimi glupstwami... Dziennikarze potrafia wymyslec najprzedziwniejsze cuda... :] A po co nam Cassano ? Teraz to ja nie wiem czy on by sie zalapal chociaz do Primaviery ;)
Darek

Post autor: Darek »

Nie chcę Cassano w Interze nawet jakby dopłacali do niego !!! Już niech będzie ten Błaszczykowski... :D
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
jankos

Post autor: jankos »

Żadnego Cassano, Ronaldo i Beckhama tu nie potrzebujemy (ten podobno i tak już przeprowadza się do MLS).
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

a tak przy okazji naszym MArtinsem który robi furorę w Angli podobno zainteresowała się Chelsea Londyn... :(
Obrazek
jankos

tak na marginesie...

David Beckham - najbogatszy piłkarz w historii świata!

Rekordowy kontrakt piłkarski! David Beckham odchodzi w sierpniu z Realu Madryt do Los Angeles Galaxy, gdzie będzie zarabiał milion dolarów na tydzień. Na takie zarobki nie mogą liczyć nawet największe gwiazdy koszykarskiej NBA czy baseballowej MLB.

:o AAAAAAaaaaaaaa, za co się pytam...?
FaGro

Post autor: FaGro »

Matusiak podobno kieruje sie w strone Palermo. A jesli mialby grac w Interze to napewno by go wypozyczyli na rok moze dwa do jakiegos slabszego klubu zeby sie zapoznal, ogral z Serie A.
Woo-cash
Kontakt:

A ja mam pytanie do Adminow ? Czemu moj temat o Calcio Mercato 2007 zostal wyjebany ? Czyzby byl nieaktualny ? Chcialem tylko abysmy pisali w aktualnym temacie bo dla mnie to troche smieszne . Moze niedlugo transfery z 2008 roku bedziemy pisac w temacie z Calcio Mercato 2005 :/
jankos

Może dlatego, że ten zostanie uaktualniony? I oto wnoszę 8) bo rzeczywiście temat już nie pasuje.
Woo-cash
Kontakt:

jankos pisze: Może dlatego, że ten zostanie uaktualniony? I oto wnoszę 8) bo rzeczywiście temat już nie pasuje.
I tego chcialem abysmy swoje spekulacje na temat transferow wyrzali w odrebnym temacie a nie pisali w sumie nieaktualnym juz temacie. Ale widocznie moj pomysl byl chu...wy wiec zostal usuniety...
Jarek_FCI

Post autor: Jarek_FCI »

Przecież teraz jest zimowe mercato i piszemy w nim o transferach. Gdy się skończy to wtedy może powstać ten temat, który założyłeś.
RoB

Post autor: RoB »

Proponowałby zamknąć temat Mercato 2006 i odkleić razem z Mercato 2005 jeśli jest taka możliwość.
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Nie chce mi się wierzyć aby jakiś Polak trafił do naszego klubu...niestety ale to jest raczej mało prawdopodobne :!: Nawet największe objawienia przez selekcjonera reprezentacji Polskii Leo Benhakeera nie przekonają naszych działaczy.Co do zimowego mercato - nie powinniśmy nic zmieniać (wkońcu przegranej drużyny się nie zmienia), jedynie już zacząć się rozglądać za zmiennikiem Luisa Figo 8)
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
wieprz

Post autor: wieprz »

Dobry pomocnik taki jak Maniche lub Costinha i rewelacyjny napastnik pokroju Henry'ego
Nasir

Post autor: Nasir »

A ten Ronaldo to w koncu idze do Milanu czy nie?? Podpisali jush kontrakt. Bo wczoraj go widzialem na meczu Milan-Lazio w towarzystwie Gallianiego
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Nasir pisze: A ten Ronaldo to w koncu idze do Milanu czy nie?? Podpisali już kontrakt. Bo wczoraj go widzialem na meczu Milan-Lazio w towarzystwie Gallianiego
Podobno wczoraj miał mieć testy medyczne,a dzisiaj ,najpóźniej w sobotę ma podpisać kontrakt na 1,5 roku.Ładnie go Curva Nord przywita w czasie derby... :-x
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Ronaldo oficjalnie w ACMilanie,przeszedl za hm..7,5 baniek Euro+jakas wymiana zawodnka,chyba Oliveira. Brawo Ronaldo,teraz to masz wiecej wrogow niz sypatykow,napewno na tej czesci globu.Wiem ze grubas kierowal sie wlasnym interesem gry w podstawowym skladzie,ale wybor Rosso nie byl zbyt madry,albo jest bardzo odwazny i pewny siebie.Dla mnie i tak j u d a s z.Matrix go przejedzie,juz pewnie wcina obiadek z Massimo i ustalaja warunki "kontraktu" ;-)
Co ciekawe el-fato powiedzial,ze pobyt w stalicy Hiszpanii byl dla niego pieklem,a Capello nazwal "diablem".
Hehehe,ciesze sie ze jego pobyt w Madrycie nie oplywal w luksusach,tylko w hamburgerach  :lol3:
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Shady

Post autor: Shady »

Imrahil Hitokiri pisze: Brawo Ronaldo,teraz to masz wiecej wrogow niz sypatykow,napewno na tej czesci globu.Wiem ze grubas kierowal sie wlasnym interesem gry w podstawowym skladzie,ale wybor Rosso nie byl zbyt madry,albo jest bardzo odwazny i pewny siebie.Dla mnie i tak j u d a s z.
On jest zawodowcem, gra/pracuje tam gdzie mu wiecej placa... i nikogo nie sprzedal, wiec porownywanie do judasza raczej tu nie pasuje...
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

a ja uważam tak jak Imrahil Hitokiri- jest judaszem . To taki wogóle zawodnik bez charakteru najpirw gra w bacelonie a potem w ich najwiekszym rywalu Realu(zrymowało sie troche :D , najpierw gra w interze a potem w milanie. Jak bedziemy grać z milanem w marcu to ronaldo może sie spodziewać "miłego" powitania .
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
Parrish

Post autor: Parrish »

Ja osobiście na miejsce Luisa Figo, widziałbym chętnie młodego Nasriego z Marsylii, lub Jesusa Navasa z Sevilli. Są młodzi, utalentowani a przedewszystkim bardzo uniwersalni, Nasri może grać zarówno na skrzydle jak i w środku, jest genialnym dryblerem a za kilka lat będzie czołowym graczem we Francji. A Navas, no sami wiecie szybkość, doskonałe obie nogi, dobry strzał... Myśle że sprawdzili by się w Interze. :D
Dr.Dre & Snoop Dogg - Nuthing But A G Thang & Deeez Nuuuts

Obrazek

Gdy AC Milan wygrywa - cieszą się jego kibice, gdy AC Miilan przegrywa - cieszy się cały świat.
Kowal

Post autor: Kowal »

Parrish pisze: Ja osobiście na miejsce Luisa Figo, widziałbym chętnie młodego Nasriego z Marsylii, lub Jesusa Navasa z Sevilli.
Niechce się bawić w proroka,ale podejżewam że Navas tak jak większość hiszpanów we włoszech by sobie nieporadził.Oczywiście mogę się mylić... Moim zdaniem to miejsce Luigiego powinien zająć Mancini lub Quaresma :wink:
Obrazek
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Interfun 3 pisze: a ja uważam tak jak Imrahil Hitokiri- jest judaszem . To taki wogóle zawodnik bez charakteru najpirw gra w bacelonie a potem w ich najwiekszym rywalu Realu(zrymowało sie troche :D , najpierw gra w interze a potem w milanie. Jak bedziemy grać z milanem w marcu to ronaldo może sie spodziewać "miłego" powitania .
Ja również uważam Ronaldo za zwykłego zdrajcę.Gdy,grając w Interze leczył kontuzję wszyscy z San Siro go wspierali.Po mundialu w Korei ,będący w znakomitej formie Ronaldo powinien zostać w Interze ,by odwdzięczyć się za okazane zaufanie.A on jakgdyby nigdy nic odszedł do Reale,wkurzając kibiców Interu i Barcelony (wiadomo dlaczego socios Barcy też go znienawidzili).Teraz mógł odejść wszędzie tylko nie do Milanu i Juventusu."El Pączek" zachował się jak zdrajca i nazywanie go Judaszem jest wg mnie absolutnie na miejscu.Podobnie było z Vierim.Mógł odejść do każdego klubu na świecie tylko nie do Milanu (mógł pójść nawet do Juventusu ,bo kiedyś i tak tam grał).I ostatecznie wylądował w gorszej części stolicy Lombardii.... :mad:
Kowal pisze: Moim zdaniem to miejsce Luigiego powinien zająć Mancini lub Quaresma :wink:
Luigiego :?: Chyba Luisa ;-)
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Kowal

Post autor: Kowal »

Wiadomo,że Luisa :-D,ale posluchaj Roberto on od czasu do czasu mowi Luigi ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ