Kalisz pisze: No ale zawsze to fajnie mieć rodaka w składzie,i pomarzyć aby wystąpił w pierwszej jedenastce Interu
pomarzyc zawsze mozna
Kalisz pisze: No ale zawsze to fajnie mieć rodaka w składzie,i pomarzyć aby wystąpił w pierwszej jedenastce Interu
Wcale nie pół, bo Radek gra od wiosny na bardzo wysokim poziomie i poza tym nie tobie bedzie oceniać jego przydatność do zespołu tylko ewentualnie scoutom a jesli uznają, że się nadaje, to czemu nie ??Imrahil Hitokiri pisze:daj spokoj czlowieku,pol dobrego sezonu nie daje awansu do elity elit z San Siro ;-] ,jesli mialby przyjsc jakis polak to tylko Jelen albo Smolarek,ale zaden z nich nawet nieprzedarlby sie do pierwszej 11 w meczach pucharowychOrzeu pisze: to by było ciekawe... w sumie to czemu nie ?? po sezonie np. zamiast Cruza...

Szkoda ,ze żaden z naszych kochanych działaczy nie może tego potwierdzic. Czy tak trudno jest zdementowac plotki albo faktycznie powiedziec ,ze Figo zmienia barwy klubowe. Ja już w końcu niewiem czy to są dziennikarskie spekulacje czy naprawde Luis zminia klub... A szkoda by było żeby taki utalentowany zawodnik opuszczał nasz zespoł....jankos pisze: jak informują na onecie - Figo odchodzi do Arabii Saudyjskiej...
Gdzie Ribery teraz gra ??RaNZi pisze: a co byście powiedzieli na Ribery'iego??
inter ma szeroka i bardzo dobra kadre , ale zawsze jakos brakuje w interze takie ofensywnego pomocnika , playmakera ..)
Olympique Marsylia ale o Ribery'ego stara sie rowniez Real Madryt i pewnie nie tylko oni.interista17 pisze:Gdzie Ribery teraz gra ??RaNZi pisze: a co byście powiedzieli na Ribery'iego??
inter ma szeroka i bardzo dobra kadre , ale zawsze jakos brakuje w interze takie ofensywnego pomocnika , playmakera ..)
Nie ma co sie podniecac takimi glupstwami... Dziennikarze potrafia wymyslec najprzedziwniejsze cuda...RaNZi pisze: http://sport.onet.pl/0,1248704,1463513,wiadomosc.html
przeczytajcie toCassano w interze hihihi
beka
i do tego jakie komentarze wielkich 'znafcow' hehe
ibra z adrim zawodza
jasne
) adri odradza sie , ale ibra gra swietnie
nie sadze by nam cassano byl potrzebny
![]()
co o tym sadzicie ?:)

I tego chcialem abysmy swoje spekulacje na temat transferow wyrzali w odrebnym temacie a nie pisali w sumie nieaktualnym juz temacie. Ale widocznie moj pomysl byl chu...wy wiec zostal usuniety...jankos pisze: Może dlatego, że ten zostanie uaktualniony? I oto wnoszę 8) bo rzeczywiście temat już nie pasuje.
Podobno wczoraj miał mieć testy medyczne,a dzisiaj ,najpóźniej w sobotę ma podpisać kontrakt na 1,5 roku.Ładnie go Curva Nord przywita w czasie derby...Nasir pisze: A ten Ronaldo to w koncu idze do Milanu czy nie?? Podpisali już kontrakt. Bo wczoraj go widzialem na meczu Milan-Lazio w towarzystwie Gallianiego
On jest zawodowcem, gra/pracuje tam gdzie mu wiecej placa... i nikogo nie sprzedal, wiec porownywanie do judasza raczej tu nie pasuje...Imrahil Hitokiri pisze: Brawo Ronaldo,teraz to masz wiecej wrogow niz sypatykow,napewno na tej czesci globu.Wiem ze grubas kierowal sie wlasnym interesem gry w podstawowym skladzie,ale wybor Rosso nie byl zbyt madry,albo jest bardzo odwazny i pewny siebie.Dla mnie i tak j u d a s z.

Niechce się bawić w proroka,ale podejżewam że Navas tak jak większość hiszpanów we włoszech by sobie nieporadził.Oczywiście mogę się mylić... Moim zdaniem to miejsce Luigiego powinien zająć Mancini lub QuaresmaParrish pisze: Ja osobiście na miejsce Luisa Figo, widziałbym chętnie młodego Nasriego z Marsylii, lub Jesusa Navasa z Sevilli.

Ja również uważam Ronaldo za zwykłego zdrajcę.Gdy,grając w Interze leczył kontuzję wszyscy z San Siro go wspierali.Po mundialu w Korei ,będący w znakomitej formie Ronaldo powinien zostać w Interze ,by odwdzięczyć się za okazane zaufanie.A on jakgdyby nigdy nic odszedł do Reale,wkurzając kibiców Interu i Barcelony (wiadomo dlaczego socios Barcy też go znienawidzili).Teraz mógł odejść wszędzie tylko nie do Milanu i Juventusu."El Pączek" zachował się jak zdrajca i nazywanie go Judaszem jest wg mnie absolutnie na miejscu.Podobnie było z Vierim.Mógł odejść do każdego klubu na świecie tylko nie do Milanu (mógł pójść nawet do Juventusu ,bo kiedyś i tak tam grał).I ostatecznie wylądował w gorszej części stolicy Lombardii....Interfun 3 pisze: a ja uważam tak jak Imrahil Hitokiri- jest judaszem . To taki wogóle zawodnik bez charakteru najpirw gra w bacelonie a potem w ich najwiekszym rywalu Realu(zrymowało sie troche, najpierw gra w interze a potem w milanie. Jak bedziemy grać z milanem w marcu to ronaldo może sie spodziewać "miłego" powitania .
LuigiegoKowal pisze: Moim zdaniem to miejsce Luigiego powinien zająć Mancini lub Quaresma![]()