Adriano
-
Kowal
Odp: Adriano , zawodzi ?
Dziś kolejna szansa przed Adriano na pokazanie swojej przydatności w Interze.Oby był to dobry mecz w jego wykonan (może nawet jakaś brameczka
)

-
Orzeu
- Kontakt:
no i wreszzcie Adriano strzelił... no i po tym co zobaczyłem, po tej radości, łzach (?) zmienia mi się o nim zdanie... faktycznie zgubił gdzieś formę, ale widać, że chce do niej wrócić, a na to że nie trafiał składała się ogromna presja i po prostu to go chyba zgubiło i był w jakimś takim dołku z którego ciężko wrócić, a sam z doświadczenia wiem, że jak na boisku nie idzie to najczęściej nie idzie na całego...
...miejmy nadzieję, ze wrócił nasz Adriano sprzed 2 lat..
...miejmy nadzieję, ze wrócił nasz Adriano sprzed 2 lat..

-
Mka
Brawo Adi ! wiedziałam że się przełamie
) Mam nadzieję że na całego,i znowu wróci do dawnej formy.
Śliczny mi prezent sprawił Adi
I ta radość po golu..
Śliczny mi prezent sprawił Adi
I ta radość po golu..
-
Kalisz
Po pierwszej bramce strzelonej po takim długim okresie czasu nie powinniśmy raczej popadać w taki optymizm że wielki Adriano powraca.Być może to był jeden malutki kroczek który prowadzi do tego celu.. Myśle że po tym przełamaniu nasz Imperatore zyskał nowe siły by dalej trenować i próbować zbudować swoją forme,miejmy nadzieje wysoką 
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
Andy
- Kontakt:
I ja się cieszę,że Aadriano wreszcie trafił do siatki rywala
, ciekawe czy było to tymczasowe przebudzenie czy może już wielki powrót Imperatore
Także nie mam zamiaru popadać w jakiś tam hurraoptymizm i czekam na kolejne mecze....zwłaszcza, że Mancini chyba jednak powinien dawać więcej szans Brazylijczykowi
Nie powinien wiecznie stawiać na Ibrahimovica.
-
Slepy
Dzisiejsza nieudolność w rozgrywaniu piłki była odpowiedzią na to, dlaczego prawie zawsze Zlatan wychodzi w pierwszej jedenastce. Zresztą, w "kanadyjce" jest najlepszy w zespole...jak go sadzać na ławce?
-
Andy
- Kontakt:
Faktycznie nie da się ukryć,że Zlatan to technike ma niesamowitą...ale sezon jest długi a wiecznie na tych samych obrotach ciągnąć nie będzie.Ja to do niego nic nie mam,bo czasami dzięki jego technice potrafi zgubić 2-3 rywali
,także niby zwycięskiego składu się nie zmienia...
-
Slepy
W sumie w wypadku ewentualnego powrotu do formy Adriano, wyleczeniu sie Cruza i stałej rownej formy pary Zlatan-Crespo Mancini bedzie mial twardy ozech do zgryzienia. Ale oby wiecej takich problemow, sezon jest czasem morderczy a wlasnie taka lawka pozwala na spokojne rozegranie go. Pamietacie co dzialo sie rok temu na przelomie stycznia i lutego? Czesto gralismy jednym napastikiem, bo Recoba tradycyjnie byl kontuzjowany, Oba poleciał na PNA a Cruz i Adriano nie zawsze byli zdrowi i zdolni do gry. Oby jak najmniej takich sytuacji.
-
Bigblue-black
Nareszcie Adriano sie przełamał.Strzelić bramke po tak długim czasie to coś niesamowitego.Te łzy, ta radość.... często jest tak że po odblokowaniu indolencji strzeleckiej gra sie układa i strzela się w co drugim meczu.Choc odnośnie Adriego myśle mimo wszystko ze bedzie ciężko żeby wrócił do zadowalającej dospyzycji.Życze mu jak najlepiej w tej kolejce zrobil pierwszy kroczek
-
Anton
Ja jakoś nie wierzę, że po strzeleniu tej bramki Adriano mógł się odblokować
Ale tak jak już mówiłem w innym temacie... nadzieję trzeba mieć zawsze
Nawet jeśli zacznie odzyskiwać dawny blask, tak jak już powiedział slepy_fan, będzie problem z wyjściową jedenastką, a to ma dobre ale także i złe strony, do czego można wliczyć kłótnie w zespole czego sobie raczej żaden kibic Interu nie życzy, nieporozumienia w trakcie gry, można by jeszcze długo wyliczać... Moje zdanie jest takie: sprzedaż Adriano po sezonie, nie wierze że wróci do dawnej formy, nawet jeśli to w takim razie mamy innych bardzo dobrych napastników a na jego transferze będziemy mogli nieźle zarobić.
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
fc pawlo 14
myślę że Adriano nie zawodzi powinien grac dobrze. Ale uwazam ze powinien grac jeszcze lepiej jest dobrym zawodnikiem 
-
Kielben
Mi sie wydaje ze Adriano powoli wraca do swojej zyciowej formy.Strzela coraz wiecej no i dzisiaj poraz kolejny bedzie mial do tego okazje.Mam nadzieje ze uda mu sie dzis wbić choćby 1 gola 
A co do meczu z Chievo gol był naprawde ładny no i na boisku Adri poruszał sie nieźle.
Licze dzis na dobrą postawe Adriano w meczu z Valencią !! Oraz ze pokazamy Hiszpanom gdzie jest ich miejsce
FORZA ADRI !! FORZA INTER !!
A co do meczu z Chievo gol był naprawde ładny no i na boisku Adri poruszał sie nieźle.
Licze dzis na dobrą postawe Adriano w meczu z Valencią !! Oraz ze pokazamy Hiszpanom gdzie jest ich miejsce
FORZA ADRI !! FORZA INTER !!
-
and1
- Kontakt:
Adi to nie ten sam zawodnik jak wchodzi z ławki...nie wiem czemu ale tak jest. Gdy gra od początku o wiele lepiej się prezentuje. Czekam na jego pierwszą bramkę w tegorocznej edycji LM 

-
Orzeu
- Kontakt:
no i z tego co sugeruje Włoska prasa Adriano ponownie zabalował przed meczem i ponownie porządnie... Na poniedziałkowym treningu ponoć nie wyglądał dobrze, a już o graniu z Valencią nie było mowy... Zarząd zastanawia się nad sprzedażą naszej największej gwiazdy. Szczerze mówiąc, jeśli to prawda i jeśli Adri nie pokażde czegos wielkiego w tym sezonie to ja też byłbym za sprzedażą.
Bo co to za piłkarz któy przed jednym z kluczowych meczów chleje ?

Bo co to za piłkarz któy przed jednym z kluczowych meczów chleje ?

-
jankos
Jeżeli to info jest z dobrego źródła, to zachowanie Adriano można określić w dwóch słowach - zero profesjonalizmu. Nie tak dawno w jednym z wywiadów czytałem, że sam zawodnik chce tutaj zostać, że nie wyobraża sobie grać gdzie indziej niż w Interze, ale jak tak dalej będzie postępował to szybko się z nami pożegna.
Swoją drogą ciekawe, iż "cały czas" słyszymy o baletach i alkoholu (albo jeszcze jeździe po pijaku
) w wykonaniu Brazylijczyków... 8)
Swoją drogą ciekawe, iż "cały czas" słyszymy o baletach i alkoholu (albo jeszcze jeździe po pijaku
-
Interista17
- Kontakt:
Wydaje mi się ,że te ciągłe informacje o imprezach u Adriano i o jego zachowaniu poza stadionem są dość przesadzone. W końcu po pierwszej imprezie gdy prasa cały czas o tym pisała miał jakąś nauczke i powinien nie popełniac tego samego błędu drugi raz.
-
Orzeu
- Kontakt:
-
jankos
Tak jak pisałem wcześniej - karygodne zachowanie, szkoda...Orzeu pisze: no niestety info okazało się prawdziwe bo Adri zostanie ukarany
P.S. sprawił sobie prezent na urodziny, że hoho...
-
Woo-cash
- Kontakt:
http://www.skylife.it/html/skylife/spor ... ml?video=0 No tutaj cala prawda jest
Pokazane jak prowadza naszego rumcajsa do samochodu
ehhh... alkoholik 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Grzybek
No tak pracował 4 miesiące żeby wkońcu strzelić gola i porządnie grac w piłke to uznał że należało mu sie pobawic troszke dłużej .. Szkoda Adri, szkoda ..
-
Andy
- Kontakt:
i ja się nie spodziewałem takiej postawy Brazylijczyka...kto by przypuszczał, że może powrócić do nocnych eskapad...zwłaszcza, że ma przecierz rodzine, żone, dziecko...i jaki on przykład daje
.Wydawało się,że po tym nieszczęsnym dla niego okresie,będzie już spokój i zacznie zachowywać się jak na profesjonaliste przystało,ale jak widać jest zupełnie inaczej...
-
Woo-cash
- Kontakt:
No pokazal zupelny brak odpowiedzialnosci. Jak dla mnie kara pieniezna to za malo jak dla niego. Bo co to jest dostanie kare pewnie jednej swojej tygodniowej pensji i po krzyku. Jak dla mnie powinien zostac zawieszony moze to by go nauczylo jakiejs pokory! Bo co z niego za pilkarz skoro przed najwazniejszym meczem idzie sie upic
Powinien dostac miesiac zawieszenia albo najlepiej do konca rozgrywek to moze wtedy by sie nauczyl jaki blad popelnil
-
Orzeu
- Kontakt:
no to u mnie w "A" klasie zawodnicy mobilizują się (nie wszyscy co prawda) i nie chodzą przed meczem na imprezy, a przeciez nie dostają za mecze pieniedzy, a Adri nie dość,że dostaje za to kase to jeszcze jest w momencie gdy wydawało się chce coś udowodnić niedowiarkom ... no i udowodnił... ale innej grupie niedowiarków - jego kibicom... nie pozostawiając złudzeń co do swojej osoby

-
RoB
Niestety Adriano po raz kolejny daje ciała.
Już myślałem, że ten człowiek zmądrzał i wziął się do pracy … Sam nie wiem co powinno się z nim teraz stać. Już nie chcę mówić, że po kolejnym takim wyskoku powinien wylecieć na zbity pysk, bo to jest oczywiste. Jeśli w tym sezonie rzeczywiście nie zacznie grać dobrze i przede wszystkim regularnie to chyba będzie trzeba się rozstać.
-
Nasir
Myslal by kto ze wy wszyscy tacy swieci jestescie??
Z tego co wiem, to jego zona i dziecko przebywaja na stale w Brazylii, to chyba ma prawo mu sie nudzic, co nie?? Mnie tam nie przeszkadza jego nocne zycie. zreszta, ta impreza byla w niedziele, a mecz dopiero w srode.
Z tego co wiem, to jego zona i dziecko przebywaja na stale w Brazylii, to chyba ma prawo mu sie nudzic, co nie?? Mnie tam nie przeszkadza jego nocne zycie. zreszta, ta impreza byla w niedziele, a mecz dopiero w srode.
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Orzeu
- Kontakt:
ale TO JEST PROFESJONALNA PIŁKA I PROFESJONALNY PIŁKARZ... i nie powinien chlać nawet w niedzielę. Zresztą MAssimo powiedział, że impreza, która miała być w sobotę "troche" mu się przedłużyła i za to zostanie ukrarany

-
Woo-cash
- Kontakt:
Otoz tak. No i co z tego ze pil w niedziele? Skoro nie byl w stanie wystapic w takim waznym meczu
I tu w tej kwesti nie ma dla niego zadnego usprawiedliwienia. Bo co z niego za pilkarz skoro przed najwazniejszym meczem idziec sie ochlac i w ten sposob oslabil druzyne. A kto wie moze jakby sie nie upil to byc moze moglismy pokonac Valencie i Adriano by strzelil moze bramke albo dwie. Tak wiem ze ta sa przypuszczenia ale co by bylo gdyby te przypuszczenia moglyby sie okazac prawdziwe?
-
jester
coś wydaje mi się iż nieobecność adriano w meczu z valencią nie była spowodowana jakąś niesprawnoscią naszego asa, prędzej była to kara wymierzona przez mancio za tą przedłużona bibkę 
-
Woo-cash
- Kontakt:
No ale i tak sie wszystko sprowadza do wspolnego mianownika. Nie powinien takich cyrkow wyprawiac i koniec!
-
mkropka86
- Kontakt:
Zgadzam się, nie powinien był tego robić, ale jakim prawem ktoś wyżej nazwał go alkoholikiem?? Zawalił sprawę, dostał karę, odcierpiał ją (brak występu w meczu z Valencią) i teraz powinien już mieć tak samo równe szansę na występ jak inni. Nie spodziewałbym się, żeby grał dzisiaj w wyjściowym składzie, ale liczę na wejście z ławki w drugiej połowie