Adriano

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
ODPOWIEDZ
Kowal

Odp: Adriano , zawodzi ?

Post autor: Kowal »

Dziś kolejna szansa przed Adriano na pokazanie swojej przydatności w Interze.Oby był to dobry mecz w jego wykonan (może nawet jakaś brameczka ;-))
Obrazek
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

no i wreszzcie Adriano strzelił... no i po tym co zobaczyłem, po tej radości, łzach (?) zmienia mi się o nim zdanie... faktycznie zgubił gdzieś formę, ale widać, że chce do niej wrócić, a na to że nie trafiał składała się ogromna presja i po prostu to go chyba zgubiło i był w jakimś takim dołku z którego ciężko wrócić, a sam z doświadczenia wiem, że jak na boisku nie idzie to najczęściej nie idzie na całego...

...miejmy nadzieję, ze wrócił nasz Adriano sprzed 2 lat..
Obrazek
Mka

Post autor: Mka »

Brawo Adi ! wiedziałam że się przełamie :)) Mam nadzieję że na całego,i znowu wróci do dawnej formy.
Śliczny mi prezent sprawił Adi ;)
I ta radość po golu..
Forza non mollare mai !

Nie mówię szeptem gdy mówię skąd jestem
Obrazek
Kalisz

Post autor: Kalisz »

Po pierwszej bramce strzelonej po takim długim okresie czasu nie powinniśmy raczej popadać w taki optymizm że wielki Adriano powraca.Być może to był jeden malutki kroczek który prowadzi do tego celu.. Myśle że po tym przełamaniu nasz Imperatore zyskał nowe siły by dalej trenować i próbować zbudować swoją forme,miejmy nadzieje wysoką  :P
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

I ja się cieszę,że Aadriano wreszcie trafił do siatki rywala :flaga33:, ciekawe czy było to tymczasowe przebudzenie czy może już wielki powrót Imperatore :roll: Także nie mam zamiaru popadać w jakiś tam hurraoptymizm i czekam na kolejne mecze....zwłaszcza, że Mancini chyba jednak powinien dawać więcej szans Brazylijczykowi :!: Nie powinien wiecznie stawiać na Ibrahimovica.
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Slepy

Post autor: Slepy »

Dzisiejsza nieudolność w rozgrywaniu piłki była odpowiedzią na to, dlaczego prawie zawsze Zlatan wychodzi w pierwszej jedenastce. Zresztą, w "kanadyjce" jest najlepszy w zespole...jak go sadzać na ławce?
Andy
Kontakt:

Faktycznie nie da się ukryć,że Zlatan to technike ma niesamowitą...ale sezon jest długi a wiecznie na tych samych obrotach ciągnąć nie będzie.Ja to do niego nic nie mam,bo czasami dzięki jego technice potrafi zgubić 2-3 rywali :P,także niby zwycięskiego składu się nie zmienia...
Obrazek

1111111
Slepy

Post autor: Slepy »

W sumie w wypadku ewentualnego powrotu do formy Adriano, wyleczeniu sie Cruza i stałej rownej formy pary Zlatan-Crespo Mancini bedzie mial twardy ozech do zgryzienia. Ale oby wiecej takich problemow, sezon jest czasem morderczy a wlasnie taka lawka pozwala na spokojne rozegranie go. Pamietacie co dzialo sie rok temu na przelomie stycznia i lutego? Czesto gralismy jednym napastikiem, bo Recoba tradycyjnie byl kontuzjowany, Oba poleciał na PNA a Cruz i Adriano nie zawsze byli zdrowi i zdolni do gry. Oby jak najmniej takich sytuacji.
Bigblue-black

Post autor: Bigblue-black »

Nareszcie Adriano sie przełamał.Strzelić bramke po tak długim czasie to coś niesamowitego.Te łzy, ta radość.... często jest tak że po odblokowaniu indolencji strzeleckiej gra sie układa i strzela się w co drugim meczu.Choc odnośnie Adriego myśle mimo wszystko ze bedzie ciężko żeby wrócił do zadowalającej dospyzycji.Życze mu jak najlepiej w tej kolejce zrobil pierwszy kroczek
Anton

Post autor: Anton »

Ja jakoś nie wierzę, że po strzeleniu tej bramki Adriano mógł się odblokować :| Ale tak jak już mówiłem w innym temacie... nadzieję trzeba mieć zawsze :-P Nawet jeśli zacznie odzyskiwać dawny blask, tak jak już powiedział slepy_fan, będzie problem z wyjściową jedenastką, a to ma dobre ale także i złe strony, do czego można wliczyć kłótnie w zespole czego sobie raczej żaden kibic Interu nie życzy, nieporozumienia w trakcie gry, można by jeszcze długo wyliczać... Moje zdanie jest takie: sprzedaż Adriano po sezonie, nie wierze że wróci do dawnej formy, nawet jeśli to w takim razie mamy innych bardzo dobrych napastników a na jego transferze będziemy mogli nieźle zarobić.
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
fc pawlo 14

Post autor: fc pawlo 14 »

myślę że Adriano nie zawodzi powinien grac dobrze. Ale uwazam ze powinien grac jeszcze lepiej jest dobrym zawodnikiem :szal:
Kielben

Post autor: Kielben »

Mi sie wydaje ze Adriano powoli wraca do swojej zyciowej formy.Strzela coraz wiecej no i dzisiaj poraz kolejny bedzie mial do tego okazje.Mam nadzieje ze uda mu sie dzis wbić choćby 1 gola :P
A co do meczu z Chievo gol był naprawde ładny no i na boisku Adri poruszał sie nieźle.
Licze dzis na dobrą postawe Adriano w meczu z Valencią !! Oraz ze pokazamy Hiszpanom gdzie jest ich miejsce :D
FORZA ADRI !! FORZA INTER !!
Obrazek
Nikt INTERU nie pokona, ani Juve , ani Roma :D
and1
Kontakt:

Post autor: and1 »

Adi to nie ten sam zawodnik jak wchodzi z ławki...nie wiem czemu ale tak jest. Gdy gra od początku o wiele lepiej się prezentuje. Czekam na jego pierwszą bramkę w tegorocznej edycji LM :)
Obrazek
Orzeu
Kontakt:

no i z tego co sugeruje Włoska prasa Adriano ponownie zabalował przed meczem i ponownie porządnie... Na poniedziałkowym treningu ponoć nie wyglądał dobrze, a już o graniu z Valencią nie było mowy... Zarząd zastanawia się nad sprzedażą naszej największej gwiazdy. Szczerze mówiąc, jeśli to prawda i jeśli Adri nie pokażde czegos wielkiego w tym sezonie to ja też byłbym za sprzedażą.

Bo co to za piłkarz któy przed jednym z kluczowych meczów chleje ?

Obrazek
Obrazek
jankos

Post autor: jankos »

Jeżeli to info jest z dobrego źródła, to zachowanie Adriano można określić w dwóch słowach - zero profesjonalizmu. Nie tak dawno w jednym z wywiadów czytałem, że sam zawodnik chce tutaj zostać, że nie wyobraża sobie grać gdzie indziej niż w Interze, ale jak tak dalej będzie postępował to szybko się z nami pożegna.

Swoją drogą ciekawe, iż "cały czas" słyszymy o baletach i alkoholu (albo jeszcze jeździe po pijaku :wink:) w wykonaniu Brazylijczyków... 8)
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

Wydaje mi się ,że te ciągłe informacje o imprezach u Adriano i o jego zachowaniu poza stadionem są dość przesadzone. W końcu po pierwszej imprezie gdy prasa cały czas o tym pisała miał jakąś nauczke i powinien nie popełniac tego samego błędu drugi raz.
Orzeu
Kontakt:

no niestety info okazało się prawdziwe bo Adri zostanie ukarany
Obrazek
jankos

Post autor: jankos »

Orzeu pisze: no niestety info okazało się prawdziwe bo Adri zostanie ukarany
Tak jak pisałem wcześniej - karygodne zachowanie, szkoda...

P.S. sprawił sobie prezent na urodziny, że hoho...
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

http://www.skylife.it/html/skylife/spor ... ml?video=0 No tutaj cala prawda jest  :cry: Pokazane jak prowadza naszego rumcajsa do samochodu  :/ ehhh... alkoholik  :-x
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Grzybek

Post autor: Grzybek »

No tak pracował 4 miesiące żeby wkońcu strzelić gola i porządnie grac w piłke to uznał że należało mu sie pobawic troszke dłużej .. Szkoda Adri, szkoda ..
Andy
Kontakt:

i ja się nie spodziewałem takiej postawy Brazylijczyka...kto by przypuszczał, że może powrócić do nocnych eskapad...zwłaszcza, że ma przecierz rodzine, żone, dziecko...i jaki on przykład daje :roll: .Wydawało się,że po tym nieszczęsnym dla niego okresie,będzie już spokój i zacznie zachowywać się jak na profesjonaliste przystało,ale jak widać jest zupełnie inaczej...
Obrazek

1111111
Woo-cash
Kontakt:

No pokazal zupelny brak odpowiedzialnosci. Jak dla mnie kara pieniezna to za malo jak dla niego. Bo co to jest dostanie kare pewnie jednej swojej tygodniowej pensji i po krzyku. Jak dla mnie powinien zostac zawieszony moze to by go nauczylo jakiejs pokory! Bo co z niego za pilkarz skoro przed najwazniejszym meczem idzie sie upic  :-x Powinien dostac miesiac zawieszenia albo najlepiej do konca rozgrywek to moze wtedy by sie nauczyl jaki blad popelnil
Orzeu
Kontakt:

no to u mnie w "A" klasie zawodnicy mobilizują się (nie wszyscy co prawda) i nie chodzą przed meczem na imprezy, a przeciez nie dostają za mecze pieniedzy, a Adri nie dość,że dostaje za to kase to jeszcze jest w momencie gdy wydawało się chce coś udowodnić niedowiarkom ... no i udowodnił... ale innej grupie niedowiarków - jego kibicom... nie pozostawiając złudzeń co do swojej osoby
Obrazek
RoB

Post autor: RoB »

Niestety Adriano po raz kolejny daje ciała. :/ Już myślałem, że ten człowiek zmądrzał i wziął się do pracy … Sam nie wiem co powinno się z nim teraz stać. Już nie chcę mówić, że po kolejnym takim wyskoku powinien wylecieć na zbity pysk, bo to jest oczywiste. Jeśli w tym sezonie rzeczywiście nie zacznie grać dobrze i przede wszystkim regularnie to chyba będzie trzeba się rozstać.
Nasir

Post autor: Nasir »

Myslal by kto ze wy wszyscy tacy swieci jestescie??
Z tego co wiem, to jego zona i dziecko przebywaja na stale w Brazylii, to chyba ma prawo mu sie nudzic, co nie?? Mnie tam nie przeszkadza jego nocne zycie. zreszta, ta impreza byla w niedziele, a mecz dopiero w srode.
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Orzeu
Kontakt:

ale TO JEST PROFESJONALNA PIŁKA I PROFESJONALNY PIŁKARZ... i nie powinien chlać nawet w niedzielę. Zresztą MAssimo powiedział, że impreza, która miała być w sobotę "troche" mu się przedłużyła i za to zostanie ukrarany
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Otoz tak. No i co z tego ze pil w niedziele? Skoro nie byl w stanie wystapic w takim waznym meczu  :-x I tu w tej kwesti nie ma dla niego zadnego usprawiedliwienia. Bo co z niego za pilkarz skoro przed najwazniejszym meczem idziec sie ochlac i w ten sposob oslabil druzyne. A kto wie moze jakby sie nie upil to byc moze moglismy pokonac Valencie i Adriano by strzelil moze bramke albo dwie. Tak wiem ze ta sa przypuszczenia ale co by bylo gdyby te przypuszczenia moglyby sie okazac prawdziwe?
jester

Post autor: jester »

coś wydaje mi się iż nieobecność adriano w meczu z valencią nie była spowodowana jakąś niesprawnoscią naszego asa, prędzej była to kara wymierzona przez mancio za tą przedłużona bibkę :D
Woo-cash
Kontakt:

No ale i tak sie wszystko sprowadza do wspolnego mianownika. Nie powinien takich cyrkow wyprawiac i koniec!
mkropka86
Kontakt:

Post autor: mkropka86 »

Zgadzam się, nie powinien był tego robić, ale jakim prawem ktoś wyżej nazwał go alkoholikiem?? Zawalił sprawę, dostał karę, odcierpiał ją (brak występu w meczu z Valencią) i teraz powinien już mieć tak samo równe szansę na występ jak inni. Nie spodziewałbym się, żeby grał dzisiaj w wyjściowym składzie, ale liczę na wejście z ławki w drugiej połowie  :szal: :brawo:
ODPOWIEDZ