Adriano

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
ODPOWIEDZ
Colo

Odp: Adriano , zawodzi ?

Post autor: Colo »

Zgadzam sie z przedmówcą. Ale można go również wypożyczyć do jakiegoś włoskiego klubu. Jeżeli tam mu się nie uda to można go sprzedać.
Obrazek
ferii

Post autor: ferii »

ale Adriano nie chce byc wypozyczony a wiec bym go sprzedal i ta sumke wykorzystal np na quaresme :D
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Mirek11

Post autor: Mirek11 »

A ja się nie zgadzam żeby sprzedać Adriano!!!!!! może nie jest dobry ale jak odejdzie to w tedy zacznie grać tak jak Pirlo, Seedorf czy Roberto Carlos i oni już nie wrócili do Interu a zrobili sobie taką karieie że hohoho Adriano bedzie świetnym piłkarzem tylko trzeba dać mu szanse. Nie popełniajmy tego samego błędu !!!!!!
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Colo pisze: Zgadzam sie z przedmówcą. Ale można go również wypożyczyć do jakiegoś włoskiego klubu. Jeżeli tam mu się nie uda to można go sprzedać.
Pewnie byłoby podobnie jak z Recobą. Wypożyczony, a mu się jeszcze spodoba granie w innym klubie i już zostanie.
Colo

Własnie przeczytalem na onecie ze ma trafic do West Hamu xD Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Obrazek
Padik

Post autor: Padik »

Tylko wczoraj mozna bylo przeczytac w roznych serwisach, ze Adriano odchodzi do 3 roznych klubow. Cos chyba jest na rzeczy, skoro nie powolalismy go wogole do CL (dzieki temu moglby grac na wiosne w pucharach w innym klubie - to zwieksza jego wartosc na zimowym rynku) oraz jest notorycznie pomijany przez Mancio przy ustalaniu skladu. Pewnie zagra w Coppa Italia  :P.
Nie ukrywam, ze bedzie mi trochu smutno jesli Adri odejdzie, bo zawsze bardzo go lubialem. Kilka lat temu mialem nadzieje, ze bedzie jednym z lepszych kopaczy na swiecie. Niestety, nasz Imperator kompletnie nas zawodzi. Wiele razy dal pokaz swego nieprofesjonalizmu. W tej chwili zamiast jednego z najlepszych napastnikow globu, mamy tylko skacowanego pasozyta. Dlatego jestem za tym, zeby Adriano w styczniu zmienil otoczenie.
Nie sprzedawalbym go jednak definitywnie, ale tylko wypozyczyl na pol sezonu. Jesli odzyska dawny blask gdzie indziej, to dalbym mu jeszcze jedna szanse. Jesli nie - asios Adri!
Obrazek
Chcesz rozpocząć przygodę z Pokerem w sieci? Nic prostszego! Nauczysz sie zasad i otrzymasz $150 na start!
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Adriano to wg. mnie powinien odejsc z Interu latem. w Interze nigdy sie nie odnajdzie. a w jego miejsce kupic kogos mlodego np. Aguero lub Van Persiego ktorym wroze wielką przyszlosc (szczególnie temu drugiemu).
szuli

Post autor: szuli »

no ale wartość adriano drastycznie spadła - to był błąd zostawiać go jeszcze na pół roku :(
Massimo zaryzykował i stracił
też sądze że dla niego byłoby najlepiej jakby zmienił otoczenie - chyba majlepszym wyjsciem byłaby słoneczna hiszpania  :|
Obrazek

Obrazek
Colo

Jakby wchodził do gry regularnie to być może by się odnalazł. Lecz gdy trener nie widzi miejsca dla niego na ławce to jak ma mu się chcieć grać. Chłopak nie widzi sensu skoro i tak nie będzie w składzie. Taka jest przynajmniej moja opinia. A Van Persie nie odejdzie od Kanonierów tak szybko.  :szal:
A co do Hiszpanii to mogła by być byle nie w dyskotece u Robinho xD
Obrazek
Adriano118

Post autor: Adriano118 »

Dokładnie!!! on jest najlepszym piłkarzem na świecie i bedzie!!! Przechodzi teraz kryzys ale da sobie rade wieze w niego:D Wróci do gry i pokaze co potrafi naprawde i dalej bedzie Imperatore;)
ferii

Post autor: ferii »

juz sobie radzi  ztym kryzysem 2 lata :/ on juz nie bedzie grał jak kiedyś bo nie jest az tak zdeterminowany by ostro trenwoac co widac poprzez np niestawianie sie na treningach a wiec nigdy juz Adriano nei bedzie taki jak keidys a ja jestem za sprzedaniem jego zanim jego wartosc sapdnioe i  wyniesie 0 mln :D
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
omo19pl

Post autor: omo19pl »

Ale prawda jest taka zjebaliście jeden z największych talentów ostatnich lat, ta drużyna nigdy nie miała atmosfery i nic dziwnego że Adriano skończył jak skończył
klusek

Post autor: klusek »

omo19pl pisze:ta drużyna nigdy nie miała atmosfery i nic dziwnego że Adriano skończył jak skończył
Cieszy mnie to, że dobra atmosfera panuje w drużynie, która jeszcze nie wygrała u siebie. Mam nadzieję, że dalej będziecie osiągać takie wyniki.
martini

Post autor: martini »

szuli pisze: no ale wartość adriano drastycznie spadła - to był błąd zostawiać go jeszcze na pół roku :(
Massimo zaryzykował i stracił
też sądze że dla niego byłoby najlepiej jakby zmienił otoczenie - chyba majlepszym wyjsciem byłaby słoneczna hiszpania  :|
nie sadze zeby dla interu najwazniejsza rzecza byla mamona, oni wierza w imperatore, dlatego jedzie on do brazylii, dlatego ciagle go wspieraja, poniewaz wierza, ze moze grac jak dawniej, ostatnio inter pogrywal na 3 napastnikow, ja widze trio ibra imperatore i specjalista od juve cruz, cruz i ibra graja fantastycznie, jakby wrocil adriano z dawna forma, to nie ma bata na inter, chociaz jak wroca pomocniczy moze sie skonczyc trio z przodu.
Jarek_FCI

Post autor: Jarek_FCI »

Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

No ładnie szuka formy ale chyba do picia a nie do grania. No może przyjedzie do Polski to skosztuje naszego piwa oraz rodzimej wódeczki.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
szuli

chętnie bym sie z nim napił :P - niewiem jak wy :P
Obrazek

Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

:offtopic: Nie widzę go przy nas.. nie daje mu większych szans... :P Nie wiem czy on byyłby skłonny napić się Wojaka Wszechmocnego lub 11% Amsterdama... nie wiem też czy byłby skłonny walnać kielona naszej vódy ;)
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
szuli

noo wojaki orają czerep :P jakby mu tak rypnąć U-boota z wojakiem to albo by musieli szukać nowego napastnika - albo by sie wyleczył z alkoholizmu po jednym takim  :lol3:
Obrazek

Obrazek
Wasiel InterFC

Post autor: Wasiel InterFC »

Tak Adriano niestety wpadka;/ Lubie tego zawodnika, mam do niego ogromny sentyment, ale traci u mnie zaufanie, niestety ale zaczynam w niego wątpić. Szkoda dawnego L'Imperatore.
Inter per sempre. Inter eterno amore.
Kombek

Post autor: Kombek »

Oj, napił się, a tu już linczem pachnie.
Jarek_FCI

Post autor: Jarek_FCI »

Kombek pisze: Oj, napił się, a tu już linczem pachnie.
Dlatego że miał się wziąśc ostro do treningów, a nie do picia.
klusek

Post autor: klusek »

Nie chcę bronić chłopaka, ale wypominanie wypicia piwa na koncercie to lekka przesada. Przecież teraz i tak w Brazylii liga nie gra.
Inter Man

Post autor: Inter Man »

ja wierzę w niego że sie odrodzi i po sezonie 07/08 zobaczymy(w barwach Interu oczywiście:P)dawne Imperatore;
Jarek_FCI pisze: Kolejny wybryk Adriano http://sport.onet.pl/0,1248705,1663732, ... omosc.html
a co piłkarz to nie człowiek tylko jakaś maszyna że sie piwa nie może napić??
C'E SOLO L'INTER, PER ME, SOLO INTER!!!
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Nie moze sie napic, zwlaszcza ze przyznal sie do wczesniejszych problemow alkoholowych
19Pierzasty64

Post autor: 19Pierzasty64 »

Adriano jest nadal najlepszym pilkarzem interu chociaz ostatnio troche zawodzi i na dodatek ten wypadek samochodowy w brazyli :(
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

19Pierzasty64 pisze: Adriano jest nadal najlepszym pilkarzem interu chociaz ostatnio troche zawodzi i na dodatek ten wypadek samochodowy w brazyli :(
Adriano najlepszym piłkarzem? TROCHĘ zawodzi? żart?

Przecież ten koleś został wybrany jako jeden z najgorszych piłkarzy ligi, zawodzi 1,5 roku a to nie jest trochę...!
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Globus

Post autor: Globus »

19Pierzasty64 pisze: i na dodatek ten wypadek samochodowy w brazyli :(
To znaczy że jego gra się pogorszyła przez to że miał wypadek? Deyna też miał... skończcie z tym wypadkiem prosze!
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

19Pierzasty64 pisze: Adriano jest nadal najlepszym pilkarzem interu chociaz ostatnio troche zawodzi i na dodatek ten wypadek samochodowy w brazyli :(
Krwawy_eM pisze: Adriano najlepszym piłkarzem? TROCHĘ zawodzi? żart?

no,raczej zart  :hahaha: albo kolega przelazal pod lodem te prawie 2lata  :wink:

Ja Adriego spisalem na straty,niestety i nie wierze,ze wroci do formy,choc bardzo,bardzo bym tego chcial.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
MaT-Ti

Post autor: MaT-Ti »

Jeżli On ma naprawde depresje to juz dawno należało go sie pozbyc puki był coś wart i życzyć mu powrotu do zdrowia, a tak tylko zajmuje niepotrebnie miejsce(juz nie).
Na dobre i na złe INTER zawsze!
ODPOWIEDZ