Adriano
-
Colo
Odp: Adriano , zawodzi ?
Zgadzam sie z przedmówcą. Ale można go również wypożyczyć do jakiegoś włoskiego klubu. Jeżeli tam mu się nie uda to można go sprzedać.

-
ferii
ale Adriano nie chce byc wypozyczony a wiec bym go sprzedal i ta sumke wykorzystal np na quaresme 
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Mirek11
A ja się nie zgadzam żeby sprzedać Adriano!!!!!! może nie jest dobry ale jak odejdzie to w tedy zacznie grać tak jak Pirlo, Seedorf czy Roberto Carlos i oni już nie wrócili do Interu a zrobili sobie taką karieie że hohoho Adriano bedzie świetnym piłkarzem tylko trzeba dać mu szanse. Nie popełniajmy tego samego błędu !!!!!!
-
EL_CHINO
Pewnie byłoby podobnie jak z Recobą. Wypożyczony, a mu się jeszcze spodoba granie w innym klubie i już zostanie.Colo pisze: Zgadzam sie z przedmówcą. Ale można go również wypożyczyć do jakiegoś włoskiego klubu. Jeżeli tam mu się nie uda to można go sprzedać.
-
Colo
Własnie przeczytalem na onecie ze ma trafic do West Hamu xD Zobaczymy co z tego wyjdzie.

-
Padik
Tylko wczoraj mozna bylo przeczytac w roznych serwisach, ze Adriano odchodzi do 3 roznych klubow. Cos chyba jest na rzeczy, skoro nie powolalismy go wogole do CL (dzieki temu moglby grac na wiosne w pucharach w innym klubie - to zwieksza jego wartosc na zimowym rynku) oraz jest notorycznie pomijany przez Mancio przy ustalaniu skladu. Pewnie zagra w Coppa Italia
.
Nie ukrywam, ze bedzie mi trochu smutno jesli Adri odejdzie, bo zawsze bardzo go lubialem. Kilka lat temu mialem nadzieje, ze bedzie jednym z lepszych kopaczy na swiecie. Niestety, nasz Imperator kompletnie nas zawodzi. Wiele razy dal pokaz swego nieprofesjonalizmu. W tej chwili zamiast jednego z najlepszych napastnikow globu, mamy tylko skacowanego pasozyta. Dlatego jestem za tym, zeby Adriano w styczniu zmienil otoczenie.
Nie sprzedawalbym go jednak definitywnie, ale tylko wypozyczyl na pol sezonu. Jesli odzyska dawny blask gdzie indziej, to dalbym mu jeszcze jedna szanse. Jesli nie - asios Adri!
Nie ukrywam, ze bedzie mi trochu smutno jesli Adri odejdzie, bo zawsze bardzo go lubialem. Kilka lat temu mialem nadzieje, ze bedzie jednym z lepszych kopaczy na swiecie. Niestety, nasz Imperator kompletnie nas zawodzi. Wiele razy dal pokaz swego nieprofesjonalizmu. W tej chwili zamiast jednego z najlepszych napastnikow globu, mamy tylko skacowanego pasozyta. Dlatego jestem za tym, zeby Adriano w styczniu zmienil otoczenie.
Nie sprzedawalbym go jednak definitywnie, ale tylko wypozyczyl na pol sezonu. Jesli odzyska dawny blask gdzie indziej, to dalbym mu jeszcze jedna szanse. Jesli nie - asios Adri!
-
Chuchu
- Kontakt:
Adriano to wg. mnie powinien odejsc z Interu latem. w Interze nigdy sie nie odnajdzie. a w jego miejsce kupic kogos mlodego np. Aguero lub Van Persiego ktorym wroze wielką przyszlosc (szczególnie temu drugiemu).
-
szuli
no ale wartość adriano drastycznie spadła - to był błąd zostawiać go jeszcze na pół roku 
Massimo zaryzykował i stracił
też sądze że dla niego byłoby najlepiej jakby zmienił otoczenie - chyba majlepszym wyjsciem byłaby słoneczna hiszpania
też sądze że dla niego byłoby najlepiej jakby zmienił otoczenie - chyba majlepszym wyjsciem byłaby słoneczna hiszpania

-
Colo
Jakby wchodził do gry regularnie to być może by się odnalazł. Lecz gdy trener nie widzi miejsca dla niego na ławce to jak ma mu się chcieć grać. Chłopak nie widzi sensu skoro i tak nie będzie w składzie. Taka jest przynajmniej moja opinia. A Van Persie nie odejdzie od Kanonierów tak szybko. 
A co do Hiszpanii to mogła by być byle nie w dyskotece u Robinho xD
A co do Hiszpanii to mogła by być byle nie w dyskotece u Robinho xD

-
Adriano118
Dokładnie!!! on jest najlepszym piłkarzem na świecie i bedzie!!! Przechodzi teraz kryzys ale da sobie rade wieze w niego:D Wróci do gry i pokaze co potrafi naprawde i dalej bedzie Imperatore;)
-
ferii
juz sobie radzi ztym kryzysem 2 lata
on juz nie bedzie grał jak kiedyś bo nie jest az tak zdeterminowany by ostro trenwoac co widac poprzez np niestawianie sie na treningach a wiec nigdy juz Adriano nei bedzie taki jak keidys a ja jestem za sprzedaniem jego zanim jego wartosc sapdnioe i wyniesie 0 mln 
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
omo19pl
Ale prawda jest taka zjebaliście jeden z największych talentów ostatnich lat, ta drużyna nigdy nie miała atmosfery i nic dziwnego że Adriano skończył jak skończył
-
klusek
Cieszy mnie to, że dobra atmosfera panuje w drużynie, która jeszcze nie wygrała u siebie. Mam nadzieję, że dalej będziecie osiągać takie wyniki.omo19pl pisze:ta drużyna nigdy nie miała atmosfery i nic dziwnego że Adriano skończył jak skończył
-
martini
nie sadze zeby dla interu najwazniejsza rzecza byla mamona, oni wierza w imperatore, dlatego jedzie on do brazylii, dlatego ciagle go wspieraja, poniewaz wierza, ze moze grac jak dawniej, ostatnio inter pogrywal na 3 napastnikow, ja widze trio ibra imperatore i specjalista od juve cruz, cruz i ibra graja fantastycznie, jakby wrocil adriano z dawna forma, to nie ma bata na inter, chociaz jak wroca pomocniczy moze sie skonczyc trio z przodu.szuli pisze: no ale wartość adriano drastycznie spadła - to był błąd zostawiać go jeszcze na pół roku
też sądze że dla niego byłoby najlepiej jakby zmienił otoczenie - chyba majlepszym wyjsciem byłaby słoneczna hiszpania![]()
-
Jarek_FCI
Kolejny wybryk Adriano http://sport.onet.pl/0,1248705,1663732, ... omosc.html
-
Woo-cash
- Kontakt:
No ładnie szuka formy ale chyba do picia a nie do grania. No może przyjedzie do Polski to skosztuje naszego piwa oraz rodzimej wódeczki.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
szuli
-
MiRas.
- Kontakt:
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
szuli
noo wojaki orają czerep
jakby mu tak rypnąć U-boota z wojakiem to albo by musieli szukać nowego napastnika - albo by sie wyleczył z alkoholizmu po jednym takim 

-
Wasiel InterFC
Tak Adriano niestety wpadka;/ Lubie tego zawodnika, mam do niego ogromny sentyment, ale traci u mnie zaufanie, niestety ale zaczynam w niego wątpić. Szkoda dawnego L'Imperatore.
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
Kombek
Oj, napił się, a tu już linczem pachnie.
-
Jarek_FCI
Dlatego że miał się wziąśc ostro do treningów, a nie do picia.Kombek pisze: Oj, napił się, a tu już linczem pachnie.
-
klusek
Nie chcę bronić chłopaka, ale wypominanie wypicia piwa na koncercie to lekka przesada. Przecież teraz i tak w Brazylii liga nie gra.
-
Inter Man
ja wierzę w niego że sie odrodzi i po sezonie 07/08 zobaczymy(w barwach Interu oczywiście:P)dawne Imperatore;
a co piłkarz to nie człowiek tylko jakaś maszyna że sie piwa nie może napić??Jarek_FCI pisze: Kolejny wybryk Adriano http://sport.onet.pl/0,1248705,1663732, ... omosc.html
C'E SOLO L'INTER, PER ME, SOLO INTER!!!
-
Ljarro
Nie moze sie napic, zwlaszcza ze przyznal sie do wczesniejszych problemow alkoholowych
-
19Pierzasty64
Adriano jest nadal najlepszym pilkarzem interu chociaz ostatnio troche zawodzi i na dodatek ten wypadek samochodowy w brazyli 
-
MiRas.
- Kontakt:
Adriano najlepszym piłkarzem? TROCHĘ zawodzi? żart?19Pierzasty64 pisze: Adriano jest nadal najlepszym pilkarzem interu chociaz ostatnio troche zawodzi i na dodatek ten wypadek samochodowy w brazyli![]()
Przecież ten koleś został wybrany jako jeden z najgorszych piłkarzy ligi, zawodzi 1,5 roku a to nie jest trochę...!
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Globus
To znaczy że jego gra się pogorszyła przez to że miał wypadek? Deyna też miał... skończcie z tym wypadkiem prosze!19Pierzasty64 pisze: i na dodatek ten wypadek samochodowy w brazyli![]()
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
kcpwwa
19Pierzasty64 pisze: Adriano jest nadal najlepszym pilkarzem interu chociaz ostatnio troche zawodzi i na dodatek ten wypadek samochodowy w brazyli![]()
Krwawy_eM pisze: Adriano najlepszym piłkarzem? TROCHĘ zawodzi? żart?
no,raczej zart
Ja Adriego spisalem na straty,niestety i nie wierze,ze wroci do formy,choc bardzo,bardzo bym tego chcial.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
MaT-Ti
Jeżli On ma naprawde depresje to juz dawno należało go sie pozbyc puki był coś wart i życzyć mu powrotu do zdrowia, a tak tylko zajmuje niepotrebnie miejsce(juz nie).
Na dobre i na złe INTER zawsze!