Chcesz komentarzu, proszę o to i on:
wskladzie nie mamy dobrych zawodnikow malo gwiazd (tak jak w innych klubach MU rael barcelona) u nas jest rozpoznawany tylko Ibra ktory trzyma jakos poziom...
Proszę Cię człowieku... nie rób wsi. I co z tym gwiazdami w LM zdziałała w tym sezonie Barcelona i Real? Zespoły bez gwiazd rozwalają te z gwiazdami, przykład chociażby Zenit. Naszpikujmy zespół gwiazdami i będziemy drugim Realem, jeśli chcesz takiej drużynie kibicować to szeregi fanów Realu są zawsze otwarte, słyszałem o jakimś nowym naborze.
Do wylotu sa vieira dacourt stankovic figo solari na ich miejscu z checia bym widzial cos stylu robinho quaresma robben essien aguero
A tych pięciu piłkarzy, których mamy kupić to mamy zakupić za pieniaze z pomocy dla powodzian czy z Caritasu? Nie znasz się to nie pisz, gdzie ich chcesz ulokować? Bo chyba nie na boisku. Quaresma... widziałeś kiedyś jego CAŁY mecz, a nie tylko kompilację?! Kolejny, który piszę o Quaresmie nie mając bladego pojęcia o jego samolubnej grze.
cordoba zanetti materazzi burdisso
po slabym sezonie chivu
Przeszedłeś samego siebie... Cordoba i Zanetti... wiesz kim oni są? Wiesz kim jest Zanetti? Czemu chcesz się pozbyć kapitana drużyny, ostoi, zespołu, tego, który tyle dla Interu robił i robi?! A gdy nam Cordoba wyleciał ze składu to żeśmy takie baty zbierali, że głowa mała. Tyle z mojej strony...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.