Inter 2011/2012

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
szuli

Odp: Inter 2008/2009

Post autor: szuli »

no właśnie - Maicon to jest genialny zawodnik, jeśli Jose go odsunie w jakiś sposób to jadę tam mu przywalić :P
to on inicjował chyba najwięcej ataków w całej drużynie - i to z dobrym skutkiem, jest szybki, ładnie technicznie gra, ma pomysł na grę - nie widzę naszej drużyny bez niego i moim zdaniem wart jest każdych pieniędzy
i cieszę się okrutnie, że mamy Maicona a nie np. emmersona [błee]
Obrazek

Obrazek
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Nie sądze żeby Mourinho go widział w podstawowej jedenastce bo jeśli się nie mylę to chciał go ściągnąć do Chelsea.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Internazionalista

Post autor: Internazionalista »

Dzonyy pisze: Nie sądze żeby Mourinho go widział w podstawowej jedenastce bo jeśli się nie mylę to chciał go ściągnąć do Chelsea.
chyba chciales napisac ze nie sadzisz zeby Mou go nie widzial w 11 :P
Obrazek Obrazek Obrazek
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

Moja jedenastka na nowy sezon.
            Julio Cezar
MAICON SAMUEL CARVALHO CHIVU
CAMBIASSO ZANETTI JIMENEZ
              LAMPARD
  IBRAHIOMOVIČ  ADRIANO
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

jeszcze w grę wchodził by figo maxwell Vieira i cordoba i Balotelli i Cruz

Edit:

Nauczysz się w końcu używać opcji edycji, czy mam Ci w tym niegrzecznie pomóc?!

by MiRas.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2008, 17:46 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

rozmowa w tym temacie przeradza sie momentami w "Inter Fiction", dopoki nie ma konkretow,dotad mozemy sobie dywagowac i wstawiac kogo chcemy do skladu Interu.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Nen

Post autor: Nen »

Na konferencji Jose powiedział że nie bedzie rewolucji. Tylko 2-3 solidne wzmocnienia. I w sumie dobrze wg mnie 2 pomocników ofensywnych i jeden obronca i wiecej nic nie trzeba.
God protect me
Corredo

Post autor: Corredo »

Nie wydaję mi się, żeby były to tylko trzy potencjalne wzmocnienia. Trzeba zauważyć, że na każdą pozycję w polu potrzebujemy jakiegoś wartościowego piłkarza. Odejdzie kilku piłkarzy, myślę, że ok. 5-6 a trzeba będzie ich kimś zastąpić, jeśli chcemy myśleć o wygraniu Scudetto lub LM. Potrzeba nam szerokiego składu na wypadek gdyby znowu nastąpiła jakaś fala kontuzji. Myślę, że Mourinho ma już upatrzonych piłkarzy, którzy za niedługo do nas dołączą.
zanetti16

Post autor: zanetti16 »

Robicie z Mourinho szatana.  :ave: Ma dobry skład i on to wie, a wszyscy jak babki ze straganu sieją panikę, że odsunie od gry tego czy tamtego, naściąga setkę nowych. Jeszcze trochę a przeczytam, że Mourinho wywali z boiska wszystkich zawodników i sam tam będzie biegał :lol3:
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Inter Fiction w moim wykonaniu :P

Julio Cesar-Maicon,Materazzi,Chivu,Zanetti-Figo,Deco,Cambiasso,Mancini-Ibrahimović,Huntelaar

W bramce ktoś wcześniej zaproponował słuszną kandydaturę kogoś na "U" (nawet nie pamiętam kogo :P ),ja długo zastanawiałem się nad Pagliucą ,ale ostatecznie postawiłem na Julio :-D A tak na poważnie ,to w linii obrony większych zmian nie widzę.Zanetti mógłby się w razie potrzeby wymienić pozycjami z Chivu.W pomocy niezbędny jest rozgrywajacy.Wolę Deco od Lamparda ,bo Anglik mógłby sobie nie poradzić w Serie A.Potrzebny jest skrzydłowy (wiek Figo robi swoje) , a piłkarzem obeznanym z Serie A jest Mancini z Romy ,a nie nieco przereklamowany Quaresma.W ataku jakoś nie widzi mi się ani Eto'o ani Drogba.Moim wielkim marzeniem (póki co nierealnym) w Interze jest Huntelaar z Ajaxu ,więc to jego dałem obok Ibry ,choć Cruz też by sobie dał radę.Trzy transfery -zgodnie z planami Mourinho (tyle ,że ja widziałbym w Interze napastnika ,a JM obrońcę :P  ).
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Forza_Calcio

Post autor: Forza_Calcio »

Moim zdaniem Mourinho sprowadzi kogoś naprawde konkretnego  i tak jak wczesniej pisaliście dwóch pomocników i obrońca. Chociaż ja bym jeszcze sprowadził Drogbe :D ale oczywiscie bez niego tragedii nie będzie  :P  :szal:
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Forza_Calcio pisze: Moim zdaniem Mourinho sprowadzi kogoś naprawde konkretnego  i tak jak wczesniej pisaliście dwóch pomocników i obrońca. Chociaż ja bym jeszcze sprowadził Drogbe :D ale oczywiscie bez niego tragedii nie będzie  :P  :szal:
Również jestem za tym aby przyszedł ktoś do pomocy :-D I tylko do pomocy. 2 nowych pomocników wystarczy. Żadnego Drogby korzystajmy z tego co mamy (Adriano, Suazo, Balotelli, Ibrahimovic ) a po co wyrzucać niepotrzebnie pieniądze. Niestety ale nie widzę miejsca dla Cruza i Crespo na nastepny sezon. I tak jak powiedział Branca że nie kupujemy żadnego napastnika. 4 powinna nam w zupełności wystarczyć.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
BENIOOO

Post autor: BENIOOO »

----------------J.Cesar
--Maicon--Cordoba---Samuel---Chivu
--D.Alves--Cambiasso-J.Zanetti---Quaresma
--------Ibra---Balotelli----

-Toldo-Rivas-Maxwell,Burdisso,Materazzi,Vieira,Pele,Jimenez,Figo,Adriano,Suazo,Cruz

Wiecej nie trzeba.ewentualnie jakis talent do szlifowania.
Nen

Ej serio wierzycie że Balotelli bedzie podstawowym napastnikiem ? Przecież wtedy nie było by gadek o Eto Drogbie czy Villi. Myśle że sa dwie opcje Albo Mou przekona sie do "nowej świezosci" Adriano i oni stworza nam atak na przyszły sezon ( przypomnijcie sobie co obydwaj wyczyniaja gdy ich forma wynosi 100% było by to cos swietnego) albo sciagnie jakiegos doswiadczonego, pewnoego napastnika. Balotelli bedzie zmiennikiem i w CI grał od poczatku. Ale mowimy o wygraniu LM i tu trzeba ludzi z LM obytych.
God protect me
pct

Post autor: pct »

Nie da sie ukryc, ze pod koniec zakonczonego kiedy praktycznie wszyscy dolowali z forma to Balotelli blyszczal i ciagnal nasza gre. Ale chyba faktycznie jeszcze jest za wczesnie zeby byl podstawowym zawodnikiem. Natomiast zastanawia mnie Adriano, nie raz juz pokazywal, ze nie ma mentalnosci profesjonalnego sportowca ale moze ostry i bezposredni Mourinho bardziej do niego dotrze i Mancio.
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Po Euro,pewnie szybciej niz pozniej,Jose zorganizuje jakies tourne` i przetestuje naszych kopaczy. Na konferencji trener zapowiedzial,ze za wiele zmian nie zrobi,ale pewnie dojdzie do wymiany 4-5 zawodnikow.Jestem zatem spokojny o mercato i przygotowania na nastepny sezon.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
BENIOOO

Post autor: BENIOOO »

To tylko moja fantazja z balotellim,wiadomo ze tak niebedzie,od zawsze jestem fanem Adriano i licze bedzie gral i ze pokaze na co go stac,jesli mourinho bedzie gral skrzydlami to napewno tez bedzie gral na dobrze grającego glowa i wysokiego napadziora czyli Adriano albo Cruz jesli zostana. wporto gral na Beniego McCarthiego wchelsea na drogbe,
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Ja myślę że Mourinho ma już upatrzonych graczy i raczej jesli ktos dobrze spiszę sie na ME to Jose raczej po niego nie sięgnie chyba ze spisalby sie fantastycznie ale oto jest zawsze ciezko w tak trudnym turnieju. Co do Adriano to z miła chęcią chciałbym zobaczyć jak Inter wreszcie go sprzedaje bo u nas po prostu juz nic nie pokaze,przynajmniej wg mnie. Co do calego skladu to jesli ktos ma odpasc to najblizej ( oprocz Cesara i Maniche ) są chyba Burdisso i Deki - i patrząc na  grę w ostatnim czasie  Argeńtyńczyka to jestem za ale co do Serba to jeszcze wstrzymałbym sie z ta decyzja ale mimo wszystko uwazam ze nie pasuje on do koncepcji Mourinho i odejdzie od nas latem.
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
tomashh90

Post autor: tomashh90 »

Nie oszukujmy sie skladu to my nie mamy za ciekawego zawsze jestesmy faworytami a wskladzie nie mamy dobrych zawodnikow malo gwiazd (tak jak w innych klubach MU rael barcelona) u nas jest rozpoznawany tylko Ibra ktory trzyma jakos poziom...

wg mnie ataku nie ma zbytnio co zmieniac trzyma jakos poziom jak beda mieli pomoc z tylu napewno bedzie im szlo jesczze lepiej... po co nam Drogba i inne gwiazdeczki tak jak wiekszosc po przejsciu z klubu do klubu prezentuja nizszy poziom wylot Crespo i powrot Adriano(ktory na pewno odzyska forme) nam w zupelnosci wystarczy.

Pomoc w ktorej trzeba wiele zmienic bo jak widac nie ma kto u nas tej gry pociagnac na farta lecimy jak zawsze jakos wychdozi ale swiezosci nigdy za wiele
Do wylotu sa  vieira dacourt stankovic figo solari na ich miejscu z checia bym widzial cos stylu robinho quaresma robben essien aguero i mniej znanych takich jak jimenez ktory po przyjsciu prezentowal sie na moj gust fajnie

Obrona jak widzielismy w wielu meczach popelnia proste bledy ktore mam andzieje murinho wyprostuje bo to jednak wg mnie najlepszy trener i taktyk na swiecie i dzieki niemu osiagniemy duzo wiecej w nastepnym sezonie ale sam trener tego nei zrobi trzeba pilkarzy oczywiscie do wylotu sa cordoba zanetti materazzi burdisso  reszte bym zostawil chocicaz po slabym sezonie chivu mam nadzieje na jego lepsza dyspozycje w nastepnym sezonie i widzial na ich miejscu obroncow stylu ramos ktory nie tylko gra w obronie takze w ofensywie

czekam na wasze komentarze odnoscie mojej opini
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

tomashh90 pisze: Nie oszukujmy sie skladu to my nie mamy za ciekawego zawsze jestesmy faworytami a wskladzie nie mamy dobrych zawodnikow malo gwiazd (tak jak w innych klubach MU rael barcelona) u nas jest rozpoznawany tylko Ibra ktory trzyma jakos poziom...

wg mnie ataku nie ma zbytnio co zmieniac trzyma jakos poziom jak beda mieli pomoc z tylu napewno bedzie im szlo jesczze lepiej... po co nam Drogba i inne gwiazdeczki tak jak wiekszosc po przejsciu z klubu do klubu prezentuja nizszy poziom wylot Crespo i powrot Adriano(ktory na pewno odzyska forme) nam w zupelnosci wystarczy.

Pomoc w ktorej trzeba wiele zmienic bo jak widac nie ma kto u nas tej gry pociagnac na farta lecimy jak zawsze jakos wychdozi ale swiezosci nigdy za wiele
Do wylotu sa  vieira dacourt stankovic figo solari na ich miejscu z checia bym widzial cos stylu robinho quaresma robben essien aguero i mniej znanych takich jak jimenez ktory po przyjsciu prezentowal sie na moj gust fajnie

Obrona jak widzielismy w wielu meczach popelnia proste bledy ktore mam andzieje murinho wyprostuje bo to jednak wg mnie najlepszy trener i taktyk na swiecie i dzieki niemu osiagniemy duzo wiecej w nastepnym sezonie ale sam trener tego nei zrobi trzeba pilkarzy oczywiscie do wylotu sa cordoba zanetti materazzi burdisso  reszte bym zostawil chocicaz po slabym sezonie chivu mam nadzieje na jego lepsza dyspozycje w nastepnym sezonie i widzial na ich miejscu obroncow stylu ramos ktory nie tylko gra w obronie takze w ofensywie

eee...........Cordoba Zanetti na wylocie... :hahaha: Chivu slaby sezon :hahaha:
moze sprzedajmy jeszcze Julio Cesara, Maicona, Cambiasso. przeciez tez są słabi. no ale to twoja pierwsza wiadomość na forum wiec jakos Ci wybacze :D
tomashh90

Post autor: tomashh90 »

to ze pierwsza nie oznacza o tym ze kibicuje 1 dzien Interowi o tych 3 akurat nic nie mowie bo odajac do nich ibre tworza podstawe naszej druzyny :) ale chyba nei powiesz ze chivu mial za soba dobry sezon bo ogladajac go za czasow romy to byl o niebo lepszy ... cordoba czeste bledy przy meczach wyzszej ranki nei sadze by byl w stanie trzymac poziom zanetti tez juz nie wierze w neigo napeno przyda sie nowszy model
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

tomashh90 pisze: Nie oszukujmy sie skladu to my nie mamy za ciekawego zawsze jestesmy faworytami a wskladzie nie mamy dobrych zawodnikow malo gwiazd (tak jak w innych klubach MU rael barcelona) u nas jest rozpoznawany tylko Ibra ktory trzyma jakos poziom...

nie no to już jest przesada. Stary daj sobie siana. Rozumiem, że jesteś kibicem Interu od momentu gdy na TVP1 powiedzieli, że naszym nowym trenerem jest Jose Mourinho, ale zastanowił byś się czasem co piszesz. Na tym forum od kilkunastu dni pojawiło się kilku takich delikwentów jak Ty, dlatego nie martw się. Nie jesteś sam ze swoimi chorymi poglądami. Wracając do tematu. Co takiego zrobili ci Zanetti i Cordoba? Jakiś uraz osobisty? Bo jeśli chodzi o grę to chyba nie ma im nic do zarzucenia. A może poprostu szukasz miejsca dla Quaresmy, tak jak kilku innych ''kibiców'' Twojego pokroju? Wnioskuję, że długo na tym forum nie posiedzisz tak więc powodzenia w szukaniu nowego klubu. Addio
jax

Post autor: jax »

Haha stary pojechales :D Napewno Chivu ma slaby sezon?? Zanettiego chciałbyś sie pozbyc? Toż to EL CAPITANO podstawa naszej druzyny- jedyny, prawdziwy i wielki symbol INTERU... Vieira napewno jest do wylotu? Zal mi Cie stary :P
Obrazek
pct

Post autor: pct »

tomashh90 pisze: to ze pierwsza nie oznacza o tym ze kibicuje 1 dzien Interowi o tych 3 akurat nic nie mowie bo odajac do nich ibre tworza podstawe naszej druzyny :) ale chyba nei powiesz ze chivu mial za soba dobry sezon bo ogladajac go za czasow romy to byl o niebo lepszy ... cordoba czeste bledy przy meczach wyzszej ranki nei sadze by byl w stanie trzymac poziom zanetti tez juz nie wierze w neigo napeno przyda sie nowszy model
Jesli faktycznie nie kibicujesz Interowi 1 dzien to powinienes wiedziec, ze Zanetti jest w tym zespole ikona nie do ruszenia. Ogolnie pomijajac straszna budowe zdan to po "argumentach" jakie podajesz widac, ze mecze ogladasz na livescore.com.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Chcesz komentarzu, proszę o to i on:
wskladzie nie mamy dobrych zawodnikow malo gwiazd (tak jak w innych klubach MU rael barcelona) u nas jest rozpoznawany tylko Ibra ktory trzyma jakos poziom...
Proszę Cię człowieku... nie rób wsi. I co z tym gwiazdami w LM zdziałała w tym sezonie Barcelona i Real? Zespoły bez gwiazd rozwalają te z gwiazdami, przykład chociażby Zenit. Naszpikujmy zespół gwiazdami i będziemy drugim Realem, jeśli chcesz takiej drużynie kibicować to szeregi fanów Realu są zawsze otwarte, słyszałem o jakimś nowym naborze.
Do wylotu sa  vieira dacourt stankovic figo solari na ich miejscu z checia bym widzial cos stylu robinho quaresma robben essien aguero
A tych pięciu piłkarzy, których mamy kupić to mamy zakupić za pieniaze z pomocy dla powodzian czy z Caritasu? Nie znasz się to nie pisz, gdzie ich chcesz ulokować? Bo chyba nie na boisku. Quaresma... widziałeś kiedyś jego CAŁY mecz, a nie tylko kompilację?! Kolejny, który piszę o Quaresmie nie mając bladego pojęcia o jego samolubnej grze.
cordoba zanetti materazzi burdisso
po slabym sezonie chivu
Przeszedłeś samego siebie... Cordoba i Zanetti... wiesz kim oni są? Wiesz kim jest Zanetti? Czemu chcesz się pozbyć kapitana drużyny, ostoi, zespołu, tego, który tyle dla Interu robił i robi?! A gdy nam Cordoba wyleciał ze składu to żeśmy takie baty zbierali, że głowa mała. Tyle z mojej strony...
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Nen

tomashh90 pisze:

wskladzie nie mamy dobrych zawodnikow malo gwiazd (tak jak w innych klubach MU rael barcelona) u nas jest rozpoznawany tylko Ibra ktory trzyma jakos poziom...

po co nam Drogba i inne gwiazdeczki tak jak wiekszosc po przejsciu z klubu do klubu prezentuja niższy poziom

Po pierwsze to sam sobie przeczysz

Po drugie pomyliłes gwiazdy z gwiazdorami jesli zalezy Ci zeby piłkaże z "Twojego" klubu grali w reklamie pepsi to zostań kibicem barcy. Nie trzeba chyba pytać kto jest lepszy Cuchu czy Beckham albo moze Zlatan czy Dinho. Dla mnie gwiazda to piłkarz o którego bija sie w europie a kwota jego odstepnego jest powalajaca. A nie cieć z puszka pepsi... czy paczka laisów :P

Po trzecie nie wiem na jakiej podstawie chcesz sie pozbyc Zanettiego i Cordoby :P
God protect me
Woo-cash
Kontakt:

J.Zanetti1973 pisze: nie no to już jest przesada. Stary daj sobie siana. Rozumiem, że jesteś kibicem Interu od momentu gdy na TVP1 powiedzieli, że naszym nowym trenerem jest Jose Mourinho, ale zastanowił byś się czasem co piszesz. Na tym forum od kilkunastu dni pojawiło się kilku takich delikwentów jak Ty, dlatego nie martw się. Nie jesteś sam ze swoimi chorymi poglądami. Wracając do tematu. Co takiego zrobili ci Zanetti i Cordoba? Jakiś uraz osobisty? Bo jeśli chodzi o grę to chyba nie ma im nic do zarzucenia. A może poprostu szukasz miejsca dla Quaresmy, tak jak kilku innych ''kibiców'' Twojego pokroju? Wnioskuję, że długo na tym forum nie posiedzisz tak więc powodzenia w szukaniu nowego klubu. Addio
Jak dla mnie to Ty przesadzasz! Wyraził swoje zdanie na temat a Ty od razu wyskakujesz do niego z obelgami. Zachowaj trochę kultury. Nie lepiej jest się zapytać dlaczego tak sądzi a nie od razu wyjeżdżać z pretensjami. I jak ma się tu powiększyć grono kibiców skoro każdy nowy na starcie jest już wyzywany. Nie prościej porozmawiać wymienić poglądy dlaczego tak uważa a nie inaczej? Nie podoba mi się takie zachowanie.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

master_snake pisze:
J.Zanetti1973 pisze: nie no to już jest przesada. Stary daj sobie siana. Rozumiem, że jesteś kibicem Interu od momentu gdy na TVP1 powiedzieli, że naszym nowym trenerem jest Jose Mourinho, ale zastanowił byś się czasem co piszesz. Na tym forum od kilkunastu dni pojawiło się kilku takich delikwentów jak Ty, dlatego nie martw się. Nie jesteś sam ze swoimi chorymi poglądami. Wracając do tematu. Co takiego zrobili ci Zanetti i Cordoba? Jakiś uraz osobisty? Bo jeśli chodzi o grę to chyba nie ma im nic do zarzucenia. A może poprostu szukasz miejsca dla Quaresmy, tak jak kilku innych ''kibiców'' Twojego pokroju? Wnioskuję, że długo na tym forum nie posiedzisz tak więc powodzenia w szukaniu nowego klubu. Addio
Jak dla mnie to Ty przesadzasz! Wyraził swoje zdanie na temat a Ty od razu wyskakujesz do niego z obelgami. Zachowaj trochę kultury. Nie lepiej jest się zapytać dlaczego tak sądzi a nie od razu wyjeżdżać z pretensjami. I jak ma się tu powiększyć grono kibiców skoro każdy nowy na starcie jest już wyzywany. Nie prościej porozmawiać wymienić poglądy dlaczego tak uważa a nie inaczej? Nie podoba mi się takie zachowanie.
:lol3: nie rozumiem co Cię tak zbulwersowało. Wiem, może przesadziłem, ale jeśli ktoś pisze niemiłosierne głupoty, to trzeba mu to dosadnie powiedzieć. Pisanie, ze nasz Wielki kapitan jest do odstrzału, to dla mnie policzek w twarz. Może się uniosłem, ale wiem, że mam rację, a on nie ma ani jednego argumentu żeby obronić swoje zdanie.
Woo-cash
Kontakt:

J.Zanetti1973 pisze: :lol3: nie rozumiem co Cię tak zbulwersowało. Wiem, może przesadziłem, ale jeśli ktoś pisze niemiłosierne głupoty, to trzeba mu to dosadnie powiedzieć. Pisanie, ze nasz Wielki kapitan jest do odstrzału, to dla mnie policzek w twarz. Może się uniosłem, ale wiem, że mam rację, a on nie ma ani jednego argumentu żeby obronić swoje zdanie.
Tak to jebmy każdego nowego jak coś źle napisze. To niedługo będziemy sobie kurwa w 10 osób pisać na tym forum skoro każdy nowy na początku swojej kadencji dostaje takiego kopa.

Teraz pewnie ja zostanę zrównany z ziemią za to że bronię świerzaka.
Raffal

Post autor: Raffal »

myślę ze gdyby nie walnął głupoty co do Zanettiego to by ludzie go nie zjechali no ale Zanetti?
KAŻDY ALE NIE ON!!
ODPOWIEDZ