Fakt że wiekszość drużyn którym teraz "idzie" graja tym ustawieniem?klusek pisze: A co takiego świadczy o archaiczności jednego ustawienia i nowoczesności drugiego?
może określenie archaiczne , nowoczesne nie jest najlepiej dobrane ale wydaje mi sie ze jest to ustawienie ktorym powinnismy grac , ewentualnie przebudowac calkowicie 3 pomocnikow bo grajac Muntarim Zanettim i Cambiasso nigdzie nie dojdziemy
Co do okradania szejków
Wydawało mi sie ze jasno napisałem ze chciałbym chociaz jednego z tych zawodników, co do wyciagniecia Eto'o to wydaje mi sie ze Barcelona jest klubem bardzo niewdzecznym wobec swoich i Eto'o pewna suma mogła by przekonać , a co do kupna Diego Fabregasa to wiadomo ze nie obydwóch tylko jednego z nich , Ofensywnych pomocników jest teraz jak na lekarstwo wiec trzeba naprawde szybko załatwić sprawemorgothbauglir pisze:
To Morrati chyba musiałby Gatesa okraść. Wg mnie kupować Diego i Fabregasa jest niepotrzebne, bo w drużynie pełnią podobną rolę. Eto'o jest nie do ruszenia z Barcelony, chyba że za kwotę tak kosmiczną, że trzebaby wziąć pożyczkę w Skoku Stefczyka
. Ale sama idea bardzo ciekawa