PS. Shady miał chyba na myśli inny "sport"

Rozmawialiśmy o aspektach kibicowskich i chyba nie zrozumiałeś co miałem na myśli pisząc "sportowo".Omen pisze: A czy sportowo też jest tak daleko to nie wiem bo tabela pokazuje zupełnie coś innego...
Myślę, że nie bardzo możesz oceniać spontaniczność dopingu kibiców z którymi nigdy nie siedziałeś na sektorze. Z perspektywy TV czy nawet stadionu różni ludzie mogą różnie odbierać "zabawę" na trybunach rywali. Z mojej strony mogę Cię jedynie zapewnić, że w dopingu Lecha nie ma żadnej reżyserii. Stare pieśni są również u nas śpiewane i to nie rzadziej niż te nowsze.Forza_Michal pisze: Ja o wiśle nic nie wspominałem.I dlatego podkreśliłem że podoba mi sie Legia i Widzew bo mają swój styl.Z Lechią jest tak poczęści bo akurat obecnie jedyna przyśpiewką z zagranicy jest HSV i nic wiecej.Odpowiedni ludzie postanowili że nie dopuszczą do tego żeby stare pieśni poszły w zapomnienie i zabronili przerabiać youtubowych przyśpiewek.Najlepszy doping to ten który jest spontaniczny.prosty przykład Widzew nowa ich pieśn pod melodie z Flinstonów!!A u Was wygląda jak wszystko było by wyreżyserowane (czyt.skaczecie,odpychacie się,rzucacie szalikami do góry) kompletnie mi się to nie podoba i mam nadzieje że na Lechii mimo doping konkretnie kuleje nie zejdzie na zly tor.Kurcze trzeba nam jakiegoś tematu o dopingu bo trochę rozmywamy ten.![]()

Na przykład z Tottenhamem?morgothbauglir pisze: Jirsak to według mnie trochę kasa wyrzucona w błoto. W meczu o stawkę kompletnie nie wie, jak powinien zachowywać się ofensywny pomocnik.
No nie powiedziałbym, że wtedy się tak znowu popisał. Na pewno nie na tyle, aby zabulić za niego pareset tysięcy euro.Baszczu pisze: Na przykład z Tottenhamem?![]()
Jirsak już w Wiśle trochę czasu jest, przyszedł do nas za przyzwoite pieniądze jak na polską ligę, a narazie nic wielkiego nie pokazał, ale mam nadzieję również, że jeszcze przyjdzie na niego pora, chociaż jak będzie Garguła to już będzie miał wogóle ciężko. Pamiętam jak było o nim głośno gdy strzelił ładną bramkę chyba z Ruchem Chorzów (w zeszłym sezonie w rundzie wiosennej), wtedy zagarał parę dobrych meczy pod rząd i znowu klapa.Jirsakowi dałbym trochę czasu , liczę że pokaże że był wart wydanych na niego pięniędzy.
Najtrudniejszy terminarz ma wg mnie Lechia.Dwa mecze na wyjazdach,w tym arcytrudny wyjazd na Bułgarską.U siebie tylko mecz z walczącą o mistrza Wisłą.Ciężko zapewne będzie miał Ruch.Również dwa wyjazdy,w tym na Łazienkowską w ostatniej kolejce oraz do gdyni na mecz z walczacą o życie Arką.Osobiście najbardziej szkoda byłoby mi klubów zrzeszą kibiców:Górnika Zabrze, Lechii Gdańsk i Arki.Nie płakałbym za Piastem i Cracovią.Gaszka pisze: Cracovia: Bełchatów, Górnik Z., Lech Poznań
Górnik: Odra, Cracovia, Polonia W.
Arka: Ruch, Bełchatów, Odra
Ruch: Arka, ŁKS, Legia
Lechia: Lech, Wisła, Piast
Piast: Śląsk, Odra, Lechia