Hip-Hop made in Poland
-
Fanatyczny
Odp: Hip-Hop made in Poland
Tede byl, jest i bedzie pozerem. Dla mnie jako raper jest slabiakiem. Jego flow, styl jest marny, a glos ma taki jakby ktos trzymal go za jaja.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2009, 17:01 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." - Eto'o.
-
RdK.
- Kontakt:
-
Orzeu
- Kontakt:
ojjj wypraszam sobierdk pisze: Co nie zmienia faktu, że na polskie koncerty w większości chodzi bydło.
pjane, rzygające i chętne na sex 15-latki, pizganiny pod sceną i ogółem syf kił i mogiła jest niestety jednak często spotykaną otoczką koncertu. Byłem nie raz i nie raz widziałem podobne zachowania.

-
GULI
a propo konceru Orzeu to pamietasz pierwszy koncert z brzegu Ryszarda w Poznaniu i sie wbijamy..
ach rdk i z tym bydłem to faktycznie troche przesadziłes oceniajac tymi słowami wszystkich ludzi którzy chodza na koncerty,chociaz jestem z pod znaku Byka to za bydło sie nie uwarzam...
ach rdk i z tym bydłem to faktycznie troche przesadziłes oceniajac tymi słowami wszystkich ludzi którzy chodza na koncerty,chociaz jestem z pod znaku Byka to za bydło sie nie uwarzam...
Ostatnio zmieniony 16 lip 2009, 18:28 przez GULI, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Orzeu
- Kontakt:
-
ElPolako
http://www.youtube.com/watch?v=VHT860Z- ... re=related
Dla mnie kozak Jay Z , Snoop Dogg i DMX w jednym

-
and1
- Kontakt:
-
ElPolako
-
and1
- Kontakt:
To już trochę stare jest ;P Ale ogólnie pokaz kolejnego dennego zachowania Warszawki....

-
Biały
"pokaz kolejnego dennego zachowania Warszawki"...ciekawe jak Ty byś się zachował w podobnej sytuacji
a tak wogóle to pewnie jesteś z Wlkp ?
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
-
Mora
- Kontakt:
Sokół dobrze zrobił ,koleś sam się o to prosił ,więc dostał strzałe...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
and1
- Kontakt:
Nie jestem z wlkp. Od dzis na wszystkich stadionach, koncertach, wystepach, przedstawieniach etc. jezeli ktos zacznie obrazac wystepujacych nalezy mu sie tuba w morde. Tak ??

-
Mora
- Kontakt:
Jeżeli ktoś Cię obraża,to grzecznie się uśmiechasz,uprzejmie przytakujesz,używasz zwrotów grzecznościowych,a po wszystkim kulturalnie się żegnaszand1 pisze: Nie jestem z wlkp. Od dzis na wszystkich stadionach, koncertach, wystepach, przedstawieniach etc. jezeli ktos zacznie obrazac wystepujacych nalezy mu sie tuba w morde. Tak ??
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
and1
- Kontakt:
Podales calkiem inny przyklad mojej osoby a Sokola. Tam byl koncert, impreza, od takich gnojkow jak ten co do nich skakal jest ochrona odpowiedni ludzie. Sokol jest czlowiekiem ktory sluzy dla wielu mlodych ludzi jako wzor. Chyba to jego zachowanie nie bylo adekwatne do sytuacji ??

-
RdK.
- Kontakt:
Napisałem W WIĘKSZOŚCI, czy WSZYSCY?ach rdk i z tym bydłem to faktycznie troche przesadziłes oceniajac tymi słowami wszystkich ludzi którzy chodza na koncerty,chociaz jestem z pod znaku Byka to za bydło sie nie uwarzam...

-
GULI
zwracam honor...faktycznie napisałes w wiekszości dla świetego spokoju jeszcze raz powiem ze ja do nich nie naleze(do tej wiekszości)...ot sprawa wyjaśniona

-
Ulis
panowie Fundacja #1 Poste Restante polecam płytke ; -) sporo dobrych featuringów, bitów i tracków, piona
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Nen
Również uważam, że Sokół zachował się niewłaściwie. Na ulicy może zasadzić komu chce, ale jeżeli jest na koncercie w wynajętym klubie za który dostaje pieniądze to powinien takie sprawy zostawić ochronie.(która swoją drogą nie wiem co robiła w tym momencie...)
God protect me
-
snowman
- Kontakt:
sokol to juz nie ten sam typ co nawijal na pierwszych plytach. czuje szacun do niego ale kazda plyta jest coraz gorsza...
co do fundacji #1 jak dla mnie najlepsza plyta w tym roku
nie wiem czy bylo ale tedzikowi i numeowi ktos zajebal plytke i wrzucil na neta przed premiera
http://www.youtube.com/watch?v=zatEFnNcLdk
co do fundacji #1 jak dla mnie najlepsza plyta w tym roku
nie wiem czy bylo ale tedzikowi i numeowi ktos zajebal plytke i wrzucil na neta przed premiera
http://www.youtube.com/watch?v=zatEFnNcLdk
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Przykra sprawa z Warszafskim Deszczem ,ale to jest biznes i trzeba się liczyć z takimi rzeczami dobrze ,że się chociaż nie podłamali ,a wręcz przeciwnie nagrali całkiem dobry kawałek 
Podobna sytuacja spotkała 52 Debiec tylko, że ich piosenek nie dano do Internetu ,a po prostu zaginęły wraz z całym dyskiem to było zwykłe włamanie na szczęście zapowiedź robionej na nowo płyty już krąży po sieci
http://www.youtube.com/watch?v=3QEs9uPiKVA
http://www.youtube.com/watch?v=G8ez9XXb ... re=related
Podobna sytuacja spotkała 52 Debiec tylko, że ich piosenek nie dano do Internetu ,a po prostu zaginęły wraz z całym dyskiem to było zwykłe włamanie na szczęście zapowiedź robionej na nowo płyty już krąży po sieci
http://www.youtube.com/watch?v=3QEs9uPiKVA
http://www.youtube.com/watch?v=G8ez9XXb ... re=related
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
and1
- Kontakt:
Czytałem artykuł. W ogóle wał, te studio mieści się na ICH osiedlu. Zgaduj zgadula do kogo się zgłosili o pomoc ?? Wiem, że nie wiecie...na POLICIE oczywiście. Ten sam Hans który nawijał to i owo na psy zwraca się do nich z prośbą o pomoc w znalezieniu sprawcy 
'Nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną, przenigdy nie współpracuj z pierdoloną policją...'
Osobiście słucham hip-hopu ale wszystkie teksty biorę bardzo na dystans...
'Nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną, przenigdy nie współpracuj z pierdoloną policją...'
Osobiście słucham hip-hopu ale wszystkie teksty biorę bardzo na dystans...

-
GULI
racja Hans cisnął swego czasu na policje ostro ale to nie sa jego słowa...and1 pisze: 'Nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną, przenigdy nie współpracuj z pierdoloną policją...'

-
and1
- Kontakt:
Ty poważnie czy na żarty ?? Wiem, że to nie jego słowa, odniosłem to tylko do całej sytuacji która zaistniała.

-
groch
Szczerze powiedziawszy nie przepadam za hip hopem typu Je... psy pier.... policja.. Slucham hip hopu ale wole cos takiego jak nagrywa OSTR. Kawałki na prawde maja duzo przekazu.
-
snowman
- Kontakt:
hans koles wypromowany przez peje. pierwsa plyta bardzo udana szkoda ze pozniej odszedl do UMC jednym slowem lamus
to samo tyczy sie wisni ktory nie nagrywa juz z SLU. sa gdzies wywiady na youtube
to samo tyczy sie wisni ktory nie nagrywa juz z SLU. sa gdzies wywiady na youtube
-
GULI
domyślałem sie ze ty wiesz ale inni mogliby nie wiedziec:)zeby nie byłoand1 pisze: Ty poważnie czy na żarty ?? Wiem, że to nie jego słowa, odniosłem to tylko do całej sytuacji która zaistniała.

-
kachol
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1249904378
Nie wiem czy mamy tutaj wielu słuchaczy ze starej gwardii, co zaczynali słuchać już na przełomie wieków, albo jeszcze wcześniej rapu, ale ponieważ się do nich zaliczam, a liczę, że większość z was słucha rapu o wiele krócej to chciałbym poruszyć taką sprawę - czy to (link) jest jeszcze muzyką, sztuką czy już tylko pożywką dla dresów?
Nie potrafię ocenić co się stało z tą kulturą, na której się wychowałem, którą pokochałem, której tak wiele zawdzięczam... Ale od 2 lat czuję, że słowa "odrzucam środowisko bo znam je na wylot" są moją dewizą. Dla mnie takie kawałki nie są już głosem pokolenia, głosem ulicy, głosem wykluczonych, głosem czegokolwiek poza głosem bandy idiotów kierowanym do drugiej bandy idiotów... Poza tym "robie rap hardcorowy", toż to nawet nie leżało obok hardcoru...
HIP HOP IS DEAD w tym kraju... ale może mnie ktoś przekona, że jest całkiem odwrotnie...
Nie wiem czy mamy tutaj wielu słuchaczy ze starej gwardii, co zaczynali słuchać już na przełomie wieków, albo jeszcze wcześniej rapu, ale ponieważ się do nich zaliczam, a liczę, że większość z was słucha rapu o wiele krócej to chciałbym poruszyć taką sprawę - czy to (link) jest jeszcze muzyką, sztuką czy już tylko pożywką dla dresów?
Nie potrafię ocenić co się stało z tą kulturą, na której się wychowałem, którą pokochałem, której tak wiele zawdzięczam... Ale od 2 lat czuję, że słowa "odrzucam środowisko bo znam je na wylot" są moją dewizą. Dla mnie takie kawałki nie są już głosem pokolenia, głosem ulicy, głosem wykluczonych, głosem czegokolwiek poza głosem bandy idiotów kierowanym do drugiej bandy idiotów... Poza tym "robie rap hardcorowy", toż to nawet nie leżało obok hardcoru...
HIP HOP IS DEAD w tym kraju... ale może mnie ktoś przekona, że jest całkiem odwrotnie...
-
MarcoPolo
- Kontakt:
snowman pisze: hans koles wypromowany przez peje. pierwsa plyta bardzo udana szkoda ze pozniej odszedl do UMC jednym slowem lamus
Hans wypromowany przez Peję ? Pokaż mi proszę te wywiady jakos nie potrafię znaleźć : (
jeśli są to zwracam honor
A co do poprzednika to No właściwie po odsłuchaniu tej nutki całkowicie straciłem resztki sympatii do Firmy po prostu moim zdaniem to jest tandeta istne dno, na które niestety dzisiejsza młodzież ,,leci'' jak można tak cisnąć na policje tylko dlatego iż dzisiejsza zła młodzież to lubi nie widzę w ich piosenkach żadnych przekazów i naprawdę muszą jeszcze nas sobą sporo popracować, bo za rok dwa odejdą w zapomnienie
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Raffal
Kraków wstydzi sie za firme 
Dziejszy HH zmienił sie ale to jest normalne , ludzie ktorzy kiedys tworzyli w imie buntu dzis sa bogaci i nie musza sie buntowac.
" Należy się zmieniać, by jakim jest się pozostać " to samo sie tyczy kultury.
W ten sposob zmienił sie Tede , Gural czy Peja a tylko chlopaki z Hg wciaz sa mlodzi biedni i pala lole pod blokiem
A zawsze gdy chce posuchac polskiego rapu puuszczam 3W(KASTA) i to mi wystarczy
Dziejszy HH zmienił sie ale to jest normalne , ludzie ktorzy kiedys tworzyli w imie buntu dzis sa bogaci i nie musza sie buntowac.
" Należy się zmieniać, by jakim jest się pozostać " to samo sie tyczy kultury.
W ten sposob zmienił sie Tede , Gural czy Peja a tylko chlopaki z Hg wciaz sa mlodzi biedni i pala lole pod blokiem
A zawsze gdy chce posuchac polskiego rapu puuszczam 3W(KASTA) i to mi wystarczy
-
and1
- Kontakt: