Podobno decyzja o zgodzie zapadła w tajnych głosowaniach, które miały miejsce w każdej z ekip. No cóż, życzymy powodzenia

Uważasz ,że teraz będą dawać radę ?Szczerze wątpię już sam chory układ nie przynosił żadnych efektów może poza małymi wzajemnymi odwiedzinami obu ekip na meczach...snowman pisze: wsumie nie dziwie sie tteraz ani gksowi ani ksg bo sami nie daliby rady najmocniejszej ekipie czyli ruchowi
Chyba jednak nie wszyscy wiedzą jakie jest pochodzenie jednego z krakowskich klubów oraz dlaczego niektóre z nazw jego kibice akceptują.Forza_Michal pisze: Swoją droga ja niekiedy nie rozumiem tych Lecha pryśpiewek o Żydach itp. skoro dobrze wszyscy wiemy jakie jest pochodzenie jednego z krakowskich klubów.NAwet jego kibice się z tym jakoś nie kryją.
Ale z tego co wiesz... podaj konkretne dane z jakiegoś rzetelnego źródła to wtedy pogadamy na ten temat. Bo z tego co wiem to Lechia... no właśnie, wymyślić cokolwiek można o każdym klubie.Forza_Michal pisze: Shady powiem Ci,że fajny ten ,,artykuł''.Ale z tego co wiem Ctacovia została założona przez kilku Zydów?
Artykuł Ci się podobał, ale chyba nie do końca go przeczytałeś:Jednak śmieszy mnie powiedzenie,że używanie gwiazdy Davida czy nazwę JUDE GANG zrobili to na tak zwany przekór Wiśle i innym klubom.

To też nazywasz szacunkiem ?izydor pisze: Wracam z banicji i pytanie: czemu usunięto moje posty ? Nawet jeśli były niezgodne z regulaminem, to dostałem za to karę, więc po co ta cenzura ?
A co do tematu - całe szczęśćie, że na Cracovię nie mówili "pedały", bo tę obelgę też by sobie pewnie przypięli z dumą na piersi. Mogłoby to przyciągnąć panów od tęczowej flagi, a wtedy na stadionie przy Kałuży podczas meczu, trzeba by było uważać kto stoi za plecami :lol2:
Jeżeli coś jest bezsensu i nie na temat lub też łamie regulamin to dobrze, że zostało usunięte. Przynajmniej temat nie jest zaśmiecony, choć widzę, że nadal chcesz, by admini mieli robotę.izydor pisze: Wracam z banicji i pytanie: czemu usunięto moje posty ? Nawet jeśli były niezgodne z regulaminem, to dostałem za to karę, więc po co ta cenzura ?

Nie jestem odpowiednią osobą żeby takie tematy poruszać.Paru pisze: Wklejam dlatego, że to dość istotna wiadomość. Wiele zgód może się teraz posypać, a jakich? Może Shady Wam to przybliży, bo ja nie mam na to ochoty. Dla mnie to jest nie do przyjęcia w ogóle.