Nowe stroje?
-
Re: Nowe stroje?
Nawet lepsze zrobi. Niech zostawią tradycję w spokoju i wracają do normalnych pasów
-
Z marketingowego punktu widzenia te koszulki z cienkimi paskami byłyby lepsze od tradycyjnych, bo zawsze to jakaś nowość. Nikt takiej nie ma, a tradycyjną można było kupić co sezon.
Niestety obawiam się, że ta wersja jest już przesądzona, patrząc na źródło wycieku. Mimo wszystko fajnie gdyby to okazał się trzeci komplet, bo projekt jest fajny i szkoda by było zupełnie z niego rezygnować.
Niestety obawiam się, że ta wersja jest już przesądzona, patrząc na źródło wycieku. Mimo wszystko fajnie gdyby to okazał się trzeci komplet, bo projekt jest fajny i szkoda by było zupełnie z niego rezygnować.
-

Takie coś znalazłem na FCInterNews.it, chyba najbardziej prawdopodobne.;P
-
Jeśli to prawda to masakra...
Wyjazdówka wygląda jak B klasa
w latach 90 ...
Wyjazdówka wygląda jak B klasa

-
Wyjazdówka jak wyjazdówka, bardziej martwi mnie fakt kombinowania przy domowej i szerokości pasów, myślę, że można było wprowadzić jedynie kosmetyczne zmiany względem ubiegłej, ale wygląda na to, że wygrywa marketing..
-
Wyjazdówka (albo trzecia, nie pamiętam) Chelsea sprzed paru sezonów (spoko, ale jako trzecia; jako domowa - niewybaczalna profanacja) i gówno wyciągnięte z kosza na przecenie w Carrefourze uszyte przez pijanego Chińczyka z wadą wzroku i kompletnym brakiem gustu. Wielkie dzięki najki, nie mogę się doczekać nowego sezonu.
-
Rok w rok się pojawiają jakieś kosmiczne projekty, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Wątpię aby ruszyli domówkę w jakiś radykalny sposób. Kibice by ich za to zjedli. Trzeba poczekać jeszcze z miesiąc i się wyjaśni w jakich koszulkach będą biegać nasi piłkarze 

-
Te kosmiczne projekty są zawsze zrobione w paincie, a nie sfotografowane. Jak pojawiają się już ewidentne zdjęcia namacalnych koszulek, to to prawie zawsze (zdarzył się chyba jeden jedyny wyjątek) są te właściwe. Radzę się przyzwyczajać do tego gówna. A kibice to już ich zjedli za czerwoną wyjazdówkę - tak bardzo, że się najlepiej sprzedawała.
-
I to jest wielki fail marketingowców z Nike i co za tym idzie także klubu.Dzonyy pisze:Trzeba poczekać jeszcze z miesiąc i się wyjaśni w jakich koszulkach będą biegać nasi piłkarze
Bayern grał ostatnie mecze w strojach na przyszły sezon żeby je wypromować, koszulki Adidasa na kolejny sezon m. in. Milanu, Realu, Chelsea już dawno można kupić, a u nas nawet nie wiadomo jak będą wyglądały.
-
To dobra okazja, żebym wygłosił coś, co mi leży na sercu od jakiegoś czasu: ależ to było kretyńskie, jak Bayern zagrał z nami finał w koszulkach na następny sezon.
A co do naszych opóźnień to faktycznie jesteśmy jednymi z najpóźniej prezentujących nowe koszulki zawsze, nie wiem czemu, ale mam tezę. Końcówka sezonu, maj-czerwiec, te okolice, to od paru lat moment, kiedy delikatnie mówiąc "popyt na Inter" jest wybitnie mały, najniższy w całym roku. Wszyscy zażenowani minionym sezonem, wściekli na zbieraninę gównozjadów którzy hańbią te barwy - prezentowanie nowych koszulek przez tę zrezygnowaną bandę straceńców byłoby raczej karykaturalne i wątpię, żeby ludzie się rzucili na nowości. Z każdym nowym sezonem nadchodzą nowe nadzieje (nawet ludzie żyjący ze stałą świadomością w jak wielkim gównie jesteśmy, na przykład ja, nie są chyba w stanie opędzić się od tego lekkiego powiewu mimowolnej nadziei, że skoro wszystko zaczyna się od zera, przyszedł ktoś tam nowy (choćby o wątpliwej jakości nawet), to może będzie dobrze, może zaskoczy), nadchodzą mniej więcej z początkiem okresu przygotowawczego, z pierwszymi sparingami, a wtedy prezentujemy nowe koszulki. Może jednak tak jest lepiej.
Która to teza jest w dłuższej perspektywie trochę o dupę potłuc, bo w 2008 i 2009, po wygranych mistrzostwach, czekaliśmy na nowe trykoty tyle samo co teraz.
A co do naszych opóźnień to faktycznie jesteśmy jednymi z najpóźniej prezentujących nowe koszulki zawsze, nie wiem czemu, ale mam tezę. Końcówka sezonu, maj-czerwiec, te okolice, to od paru lat moment, kiedy delikatnie mówiąc "popyt na Inter" jest wybitnie mały, najniższy w całym roku. Wszyscy zażenowani minionym sezonem, wściekli na zbieraninę gównozjadów którzy hańbią te barwy - prezentowanie nowych koszulek przez tę zrezygnowaną bandę straceńców byłoby raczej karykaturalne i wątpię, żeby ludzie się rzucili na nowości. Z każdym nowym sezonem nadchodzą nowe nadzieje (nawet ludzie żyjący ze stałą świadomością w jak wielkim gównie jesteśmy, na przykład ja, nie są chyba w stanie opędzić się od tego lekkiego powiewu mimowolnej nadziei, że skoro wszystko zaczyna się od zera, przyszedł ktoś tam nowy (choćby o wątpliwej jakości nawet), to może będzie dobrze, może zaskoczy), nadchodzą mniej więcej z początkiem okresu przygotowawczego, z pierwszymi sparingami, a wtedy prezentujemy nowe koszulki. Może jednak tak jest lepiej.
Która to teza jest w dłuższej perspektywie trochę o dupę potłuc, bo w 2008 i 2009, po wygranych mistrzostwach, czekaliśmy na nowe trykoty tyle samo co teraz.
-
- Kontakt:
mi tam domowe pasuja, od czasu do czasu jakas zmiana sie przyda, tj czerwone byly niedawno
oczywiscie za rok powrot do granatowo czarnych, z w miare grubymi paskami,takie jak w tym roku ok, tylko zeby ten granat był mniej fioletowy
wyjazd,koszmar, na 3 komplet alternatywny ok, ale nie na 2gi
ja czekam ciagle az zrobia altenatywne np zlote, mysle ze bylby to fajny pomysl
oczywiscie za rok powrot do granatowo czarnych, z w miare grubymi paskami,takie jak w tym roku ok, tylko zeby ten granat był mniej fioletowy

wyjazd,koszmar, na 3 komplet alternatywny ok, ale nie na 2gi
ja czekam ciagle az zrobia altenatywne np zlote, mysle ze bylby to fajny pomysl
-
Domowe jeszcze ujda ale te wyjazdowki to jakis dramat... Ze trzy razy "brzydsze" od obecnych...
-
- Kontakt:
to co, jakie w końcu te stroje będziemy mieli?
to są najprawdopodobniej treningówki
http://www.inter.it/img/207140-800.jpg
a Vidić został zaprezentowany w:
http://instagram.com/p/qELlX3oIZY/
i to moze byc wyjazdówka
to są najprawdopodobniej treningówki
http://www.inter.it/img/207140-800.jpg
a Vidić został zaprezentowany w:
http://instagram.com/p/qELlX3oIZY/
i to moze byc wyjazdówka
-
Ta możliwa wyjazdówka na Vidiciu elegancka, natomiast domówka słabizna. Ogólnie moim zdaniem Adidas przebija Nike jeśli chodzi o stroje, mają ciekawsze projekty i pomysły, wystarczy sprawdzić stroje Realu, Chelsea, Bayernu, czy nawet Milanu.
-
Nike pokazało trzecie stroje i niestety bez szału, wszystkie na jedno kopyto.

oraz inne kluby

oraz inne kluby

-
Akurat mi się te błękitne bardzo podobają 

-
Nasz kolor nie jest zły, miałem na myśli, że Nike każdemu klubowi zrobiło to samo tylko zmieniło kolory.
-
Chyba im się na ostatni dzień przypomniało i postanowili, że nie ma sensu robić każdemu innych.
Randomowe kolory i ogień.
Nie mniej jednak nasza mi się podoba.

-
- Kontakt:
Mi się podobają te trzecie stroje, ale śmieszy mnie ogólnie Nike. Każdemu ten sam krój, tylko inny kolor, logo i sponsor
a kaska leci.

Od dawna wiadomo, że Nike leci w kulki z koszulkami. Nie mogę się doczekać zmiany sponsora strojów, najlepszy byłby Adidas.
-
To sa 3cie stroje wiec co ten placz, i tak najmniej ich sie sprzeda wiec co tu wymyslac, a addidasa ma milan i niech tak zostanie ;D
-
- Kontakt:
Do tych kompletów dochodzi komplet Romy, która ma czarną koszulkę.
Milan ma Adidasa, a Juve i Roma ma Nike. Nie widzę tutaj problemu abyśmy nie mogli mieć Adidasa
Milan ma Adidasa, a Juve i Roma ma Nike. Nie widzę tutaj problemu abyśmy nie mogli mieć Adidasa

-
Zapomnijcie. Mamy z nike umowę podpisaną na 10 lat. A podpisaliśmy ją dopiero rok temu bodajże...
-
Shady pisze:Nasz kolor nie jest zły, miałem na myśli, że Nike każdemu klubowi zrobiło to samo tylko zmieniło kolory.
dokładnie, kolor ładny, ważne że bez czerwonego.
Tylko Nike wszystkim to samo

Pozdr.
-
Nic dziwnego, że wszystkim to samo. Trzecie stroje są używane w 2-3 meczach w sezonie. Przygotowywanie dla każdego zespołu dedykowanej koszulki jest w tym wypadku bezcelowe.
Co do Nike to nigdy nie zrozumiem narzekania. Nike robi koszulki dużo bardziej estetyczne niż Adidas. Nie licząc wyskoku z sezonu 2010/11 i czerwonej koszulki, która nie była pomysłem Nike, a klubu, nie mamy na co narzekać. Koszulki są świetne i profesjonalne.
Dla mnie koszulki Adidasa to jakieś nieporozumienie. Wyglądają jak ze słabego festynu. Wystarczy spojrzeć na tegoroczną koszulkę Milanu (http://www.101greatgoals.com/wp-content ... 07/ACM.jpg). Pomijając już fakt, że same paski są dramatyczne, ona jest po prostu brzydka. Po jaką cholerę te dziwne 'łaty' na rękawach? Co to ma być? No i przede wszystkim ich zasrane trzy paski. Czy naprawdę nie wystarczyłoby logo? Muszą każdą swoją koszulkę nimi 'ozdabiać'?
Ja jestem niesamowicie zadowolony z tego jak wyglądają koszulki Interu. Szczególnie te z zeszłego sezonu były świetne. Proste i eleganckie. Takie robi też Puma. Kappa natomiast jest jak Adidas - wrzucanie logotypu wielkości twarzy na oba rękawy. Dramat.
Co do Nike to nigdy nie zrozumiem narzekania. Nike robi koszulki dużo bardziej estetyczne niż Adidas. Nie licząc wyskoku z sezonu 2010/11 i czerwonej koszulki, która nie była pomysłem Nike, a klubu, nie mamy na co narzekać. Koszulki są świetne i profesjonalne.
Dla mnie koszulki Adidasa to jakieś nieporozumienie. Wyglądają jak ze słabego festynu. Wystarczy spojrzeć na tegoroczną koszulkę Milanu (http://www.101greatgoals.com/wp-content ... 07/ACM.jpg). Pomijając już fakt, że same paski są dramatyczne, ona jest po prostu brzydka. Po jaką cholerę te dziwne 'łaty' na rękawach? Co to ma być? No i przede wszystkim ich zasrane trzy paski. Czy naprawdę nie wystarczyłoby logo? Muszą każdą swoją koszulkę nimi 'ozdabiać'?
Ja jestem niesamowicie zadowolony z tego jak wyglądają koszulki Interu. Szczególnie te z zeszłego sezonu były świetne. Proste i eleganckie. Takie robi też Puma. Kappa natomiast jest jak Adidas - wrzucanie logotypu wielkości twarzy na oba rękawy. Dramat.
-
Zgadzam się poprzednikiem. Mi tam stroje pasują. Choć te z zeszłego sezonu pasowały mi bardziej.
Interista since 1997
-
- Kontakt:
Powiew historii 

Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
- Kontakt:
taką koszulkę kupuje bez zająknięcia. Dałbym za nią wiele
-
Jak się zjedzie torchę niżej to jest takich projektów więcej https://twitter.com/fredipereza/media