Rusza kolejna edycja konkursu fantasy serie a i może warto by było zrobić kolejny raz ligę prywatną FcInter.pl Ja już skompletowałem skład mojej ekipy i myślę, że paru chętnych do gry na naszej stronie się znajdzie.
Także gdyby ktoś chciał się dołączyć to jest kod do ligi: z7REvSiZR0qD
ps. w tym roku miało być stu graczy :p
ja tam dzisiaj dopiero zrobie ekipę. Wiele osób w ostatniej chwili tworzy drużynę, ale faktem jest, że mogłaby sie znaleźć jakaś informacja na głównej stronie.
Miałem właśnie poruszyć ten temat na forum ale Claudio mnie ubiegł. Zaraz się dopisuje i w tym roku nie ma bata tylko zwycięstwo
Na głównej info też by się przydało
Jaszczu91 pisze:Miałem właśnie poruszyć ten temat na forum ale Claudio mnie ubiegł. Zaraz się dopisuje i w tym roku nie ma bata tylko zwycięstwo
Na głównej info też by się przydało
Przecież jest news o tym zrobiony tak samo informacja na fanpage została wrzucona
A czy do innych lig można jakoś dołączać bez kodu czy zawsze jest potrzebny? Da się gdzieś wysłać prośbę o dodanie do ligi? Może ktoś lepiej obeznany z tym
ekspert pisze:Orientuje się ktoś kiedy można będzie zrobić jakieś zmiany w składzie po 1 kolejce?
gdy kolejka zostanie podliczona,czyli już można tylko że to wiąże się z minusowymi punktami w 2 kolejce
No to nie wiem czemu, ale przy transferach pisze mi że nie mogę ich zrobić jak runda trwa i to samo jest jak chcę gościa z ławki w pole przesunąć.
W tym sezonie mają jakieś opóźnienia z tym liczeniem. W piątek nie można było w ogóle się zalogować. Teraz kolejka nie podsumowana i wszystkie klasyfikacje nie podliczone. Normalnie po każdej zakończonej kolejce można dokonywać transferów i zapisywać się do lig prywatnych.
A ja mam pytanie jak rozgrywać mecze w lidze? bo już trochę czasu minęło a mój klub nie rozegrał żadnego meczu, trzeba wysyłać jakieś wyzwania komuś czy jak?
Pora odświeżyć temat bo nowy sezon już za nieco ponad tydzień. Liga założona
Żeby się dopisać wystarczy kliknąć https://www.fantasyseriea.com/en/my-leagues
a potem wkleić kod: qlMMiRbCZoM0
ferii pisze:Zapisałem się tylko może mi ktoś wytłumaczyć dokładnie zasady? Ile można robić transferów i ta taktyka ma.wpływ na punkty czy jak? to mój debiut
Przed 1 kolejką zmieniasz ile chcesz a potem dwa darmowe transfery między kolejkami. Każdy kolejny to minus 4 punkty. Ustawienie ma znaczenie. Zależy jaką masz taktykę. W defensywnej obrońcy punktują lepiej w ofensywnej napastnicy. Masz wszystkie zasady podane na stronie w zakładce rules