Kompro... zburaczalemCzarodziej Czasu pisze:Orzeu jakie kompro, siedzisz teraz pewnie czerwony przed monitorem

Kompro... zburaczalemCzarodziej Czasu pisze:Orzeu jakie kompro, siedzisz teraz pewnie czerwony przed monitorem
Lacazette wciąż nie zmienił barw, jeżeli dostaniemy +60 za Icara to spróbować. Z tego co wiem, kobieta Francuza nie jest jego agentem.Yascarr pisze:Kto za niego? Nie mam pojęcia. Bakambu? Alcacer? Może Rondon albo Chicharito? O LaGazettach radzę zapomnieć, już lepsi od Interu próbowali go przekonać. Byle to był dobry napadzior, a nie jakiś Dzeko.
Kevin Gameiro w Atletico, a poza tym głupotą byłoby trwonić 30 mln na 30 latka do napadu.Jaszczu91 pisze:Kevin Gamero, Lacazette, Chicharito czy Lukaku.
Icardi w moich oczach stracił bardzo dużo w tym całym zamieszaniu z transferem. Jeśli nazywa się Interista to powinien się tak zachowywać. A on daje się swojej kobiecie która leci tylko na kasę. Nara
Z tym się zgodzę.Jaszczu91 pisze: Icardi w moich oczach stracił bardzo dużo w tym całym zamieszaniu z transferem. Jeśli nazywa się Interista to powinien się tak zachowywać. A on daje się swojej kobiecie która leci tylko na kasę. Nara
Wtedy bylismy jeszcze uznaną marką w Europie,ceny za piłkarzy były normalne,no i na ławce siedział najbardziej znany trener na świecie...teraz przy ewentualnej sprzedaży możemy liczyć,albo na geniusz i nos Auslio,albo że wzmacniamy pomoc lub boki obrony,a z przodu jakoś to będzie...Jaszczu91 pisze:Dla Interu to paradoksalnie może okazać się świetnym rozwiązaniem. Kiedyś też sprzedaliśmy Ibre i jak sie skonczyl nastepny sezon pamietam![]()
Miał urlop po ME i tak by dołączył dopiero teraz.mathias pisze:chociaż Candreve mogliśmy wcześniej ogarnąć, bo i tak ostatecznie zapłaciliśmy tyle ile Lotito chciał.
Biglia jak dla mnie dobry gracz, ale zaprzestańmy tego postarzania składu. Na chwilę obecną mamy jedną z najstarszych kadr we Włoszech, prawie 28 lat. Biglia za mniej niż 23 mln nie pójdzie, a to jest sporo siana jak na 30 latka w sytuacji, gdy już tyle samo wydaliśmy na drugiego [prawie] 30 latka.Odet pisze:Trochę się upieram, ale cały czas uważam że mamy b.dobre Mercato. Smrodu narobiło tylko zamieszanie wokół Icardiego.
Spróbować powalczyć o Bilglie i kończyć Mercato.
Pozdr.
Kadra "galaktycznego" Juventusu, na którym wszyscy chcemy się dziś wzorować nie należy do najmłodszych, a nie przeszkadza im to w wygrywaniu. Buffon, Barzagli, Kielon, Bonucci, Kedira, Markiz, Evra, Dani Alves, Lichy, Mandzukic to wszystko "28 plus".Stachoo pisze:
Biglia jak dla mnie dobry gracz, ale zaprzestańmy tego postarzania składu. Na chwilę obecną mamy jedną z najstarszych kadr we Włoszech, prawie 28 lat.
więc (jeśli nie Biglia) je kończmy (mercato)Stachoo pisze:Mercato jak dla mnie również na plus. Za 21 + 3 mln mamy praktycznie 4 zawodników, wiec jest dobrze.
Jeszcze Miranda i Jojo.Odet pisze: PS. w zeszłym sezonie mieliśmy o tej porze młodzieńca za 36mln Dżefreja i zaklepanego wcześniej Murillo
Czarson pisze:Niestety nie mamy zupełni ławki, 2-3kontuzje w pierwszym składzie i znów posypią sie remisy.
hmmm....niby jeden klub, a dwie opinie, w których jedna mówi, że coś jest białe, a druga, że coś jest czarne.Piekarz pisze:Ilościowo kadra jest kompletna, co w Interze od dawna oznacza koniec poważniejszych zakupów.
W takim razie cofam co napisałem. Rzeczywiście, wczytując się w to co napisał Czarson przyznaje rację.Piekarz pisze:Przecież Czarsonowi nie chodziło o to, że mamy 11 piłkarzy w kadrze i na ławce nie będzie komu usiąść, tylko o to że będą tam siedzieć za słabi piłkarze, co nie kłóci się z moim stwierdzeniem, ogarnij się xd
oficjalnie to nie pasuje do systemu gry Montelli, a tak naprawdę Milaniści nie mają kasy na mercato i Bacca ma im je sfinalizować. Miał iść chyba do West Hamu, ale sam zawodnik odrzucił taką możliwość.Milan chce się pozbyć swojego najlepszego zawodnika poprzedniego sezonu?